Kubraargin Selam kızlar 30 haftalık olduk bugün ⅔ haftadır şiddetli kalça bel ağrım var bacağımda kasılma var doktor magnezyum verdi ama sizler ne kullanıyorsunuz
1prensannesiiiii Kubraargin ben efermag kullanıyorum canım ama sürekli değil unutuyorum hep ne zaman ağrım olsa aklıma geliyo ictigimde ertesi gün ağrı olmuyo fazla
ilkimbebee Kubraargin magnorm kullandım tadı hiç hoşuma gitmiyordu sonra doktor magvital verdi onu kullanıyorum
Sengul-9798 Kubraargin magrom kullanıyorum suda eritiliyor ve tadı çok kötü bitsin Dr değiştirmesini soylicem
Merveozenkayhan Kubraargin her gün maden suyu içiyorum magnezyuma ihtiyacım olmadı sonrasında olur mu bilemiyorum 🙈
Tugraseda Magosit tablet kullanıyorum 2 gündür. Suda eriyen hiçbi ilacı sevmem o yüzden tablet olması işime geldi doğrusu
Elektron Gece kramplarim başlayınca magnorm yazdı.o bitince magzinc diye birşey yazdı.kramplar geçip ilaç bırakılınca hemen gecesinde başlıyor agrilar
Onemother1 Naturalnest kullanıyorum ama bi işe yaramıyor sanki bacak ağrım çok oluyor benim.bitsin değiştiricem
Tuvvba96 Kubraargin 20. Haftama girmek üzereyim doktorum Magnorm kullanabilirsin dedi, portakalı sevmeme rağmen bence de tadı çok kötü tamamen bitiremiyorum Allah affetsin 😅
Kubraargin Bacak kasılmaları haricinde sizde de bel kalça ağrısı var mı kızlar peki yattığım yerden zor kalkıyorum ya
Gln0110 Kubraargin yattığım yerden zor kalkma, hareketlerde kısıtlılık, eğilememe… bu hafta oluşan şeyler ve daha 90 günüm var
poyrazin_annesi28 Kubraargin Bende vardı o kalça acısı çok kötü. Anlatılmaz yaşanır. Magnezyumla hafifledi diyebilirim
Aleynasvr Kubraargin ben magnorm kullanmıştım hamileyken. Ve her gün sade soda kesinlikle iç faydası oluyor. Doktorum tavsiye etmişti. Hem bebeğin gelişimine iyi hem de magnezyum içerdiği için ağrılarını azaltır ve mide yanması bi tık rahatlatir
Aleynasvr Kubraargin inşallah canım gerçekten benim de çok ağrılarım kasilmalarim oluyordu hiç bir şey kesin cozum değil malesef de bir tık rahatlatıyor iste
aybuke54 Kubraargin magnimore plus kullanıyorum büyük birazcık hap ama daha iyi yani suda eritmeli olanalr iğrenç oluyo
annekuzusu_ Kubraargin magosit kullanıyorum önce de mogvital kullandım suya katılıp içen midemi bulandirdigi için şimdi magosit deniyorum iki gündür ama iyiymiş baya bu