Ipek_2017 Büyük ihtimal bu hastaneye atancağım. Samsundan taşınacağım. 5 yaşında oğlum var . Kiralara baktım 8 10 bin gibi var ev. Anaokullarına da baktım. Stresliyim iyice. Memur olmak da istiyorum tabi ama inşallah hayırlısı olur. Nasıl oralar 🥺
Dahayeni1 Ipek_2017 merhaba canım benim adim da İpek orada en uygun evler güvercntepe de var ben daha önce oturdum
Elfeda Ipek_2017 hastanenin çok yakınındayım Kayaşehir cok guzel bir yer inanın o kiralara değer güvenlik açısından vs tavsiye ederim
cicek52 Ipek_2017 kayaşehir tokiler çok seviyorum gerçekten yaşanılası bir yer. Ama çok çok fazla yabancı var bu yüzünden geçim çok zor. Her şey çok pahalı. Pazarı bile diğer semtlerin kaç katı. Başakşehir tarafı daha uygun olabilir. Allah yardımcın olsun
Sahradmla Ipek_2017 Arnavutköy de oturuyorum bende burada gayet uygun kiralar 5 bine sıfır daireler var
Ipek_2017 Dahayeni1 evet 8 bine vardı 85 metrekare ama bize yeter . Doğacak bebeğimle 4 kişilik aileyiz. Oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyodu . Orda tekrar veririm de işte yakın olmalı. Hastaneye giderken bırakıp , dönerken alabileceğim bir yer
Kubrabsyg45 Ipek_2017 bence kira gayet iyi. Yenibosnada oturuyorum 65 metrekare ev 6000 üst katimda bayan kirada. Ayrıca hastanenin kreşi var diye biliyorum. Birkaç defa denk gelmiştim
Dahayeni1 Ipek_2017 ya benim bildiğim çam sakurada da kreş imkanı da var kayaşehir çok pahalı oldu fenertepe var kayşaşehir semt olarak aratın Bayramtepe semt ha bir de altınşehir var yakın güvercintepeye ama Küçükçekmece ye bağlı altınşehir yani size uygun olucak yerler özellikle kayaşehir fenertepe biraZ uzak bu iki yer daha sosyal ama. Bayramtepe güvercintepe ve altınşehir daha kırsal nerede tutarsanız tutun emlakçıların dediği kadar yakın degil sakın inanmayın. Vasıta ve toplu taşimalara dikkat edin
Ipek_2017 Dahayeni1 teşekkür ederim dikkat edeceğim kesinlikle. Emlakçılar evet yakın diyor mesaj da . Güvercintepe için 5 dk dedi dolmuşla
TugceBasaran Gerçekten çok pahalı ben 24.Bölge de oturuyorum 1+1 ler için 8-9 bin istiyorlar Kayaşehir de eski binalardaki 2+1ler 12-13bin diyorlar 🤦 buralara yeni taşınmak çok çok zor Allah yardımcın olsun
Ipek_2017 TugceBasaran sağolun eğer memuriyet olmasaydı asla böyle birşeye cesaret edemezdim. Ama 4 5 yıl çekerim , Allah da ömür verirse sonra tayin isterim diye düşünüyorum 🤲🏼
TugceBasaran Ipek_2017 bir sene sonra ucuz kalıyor kira yenilerine göre bir yıl dişinizi sıkarsanız çok güzel olur sizin için hayırlı olsun şimdiden
Sahradmla Ipek_2017 özel arabayla gidiyorum ben o kadar da uzak değil açıkçası ama eltim otobüsle gittiği olmuş kapisinda indiriyor diyor yarım saatlik yok sanırım diyodu