Ebrumertruzgar Minigimm55 miden yaniyosa tatlim arada bndede oluyo yanma bunalti gibi saci cikiyodur bebegin diyolarbaski yapiyodur midene
deletedmom351 Ebrumertruzgar Minigimm55 Hayır son hafta mide bulantısı doğum habercisidir yaklaştığını gösterir mide yanması da saçla alakalı değil doktor bana bebekte saç yok ama anne mide yanmasından mahvoluyordu demişti
Asilinannesi Minigimm55 bende 32 haftalığım aynı durum bende de var mide yanmasından kusma çok yaşıyorum😔😔akıntımda da artış var ama Doğumla alakası Yok canım
Tosbik Minigimm55 yaa o bnde de var. Yani ilk aylarda ki gbi şiddetli bir bulanti degil ama oluyor yani bulantim. Bnde 37haftaligim 😊
Dilosege Minigimm55 bende 34 haftalığım. Mide bulantısı bendede oluyor bi kaç gündür. Ama bebek büyüdüğü için mideye baskı yapıyormuş. Lansoprol içiyorum hafifletiyor. Bebek saçlanincada olur diyorlarda bana alakasız gibi geliyor
Cicekk Bende 37 haftalık hamileyim ve 2 gündür midem bulaniyor aksam üstü geçer gibi oluyor gece şiddetleniyor dun gece istifra ettim bu gecede nöbetteyim midem gurulduyor başım dönüyor fena haldeyim.. Bunun nedenini kesin bilen biri varsa bilgilendirirse sevinirim..