Mervegvn123 Aysee1123 benım kilo sorunum var bir tane poğaca yesem tansiyonum 14lerden aşşağı inmiyor buda normal doğum için etken bır yandan bunuda düşünüyorum
Aysee1123 Mervegvn123 Ya tabi herşeyi göz önünde bulundurarak doktorunuzada danışarak buna karar verirsiniz. Normal isteyip ama şartlar elverişsiz olduğu için mecbur sezeryan olan bir sürü kadın var önemli olan anneninde sağlığı
Yasminkrc Mervegvn123 hahahha ben cok rahat hamilelik geciriyorum ama daral geldi bana artik rahat uyuyabilmek rahat yiyip icebilmek istiyorum o yuzden zaman hemen geçsin doğuruyum 😆😆
Mervegvn123 busenaz68 amin canım kolay doğum diliyorum 🙏🏻 bende karar verirsem bayram sonu gün verebilir 🤦🏼♀️
busenaz68 Mervegvn123 amin hepimize inşallah 38+5 de yapıyorlar herhalde benim ki Mayıs 1-2 sine denk geliyor bakalım doktor ne dicek😁❤️
Bereket41 Mervegvn123 eger catin musayitse normal olur cnm ben 4 cocuk ettim hic birinde muayne olmadim cati muaynesi hepsi normsl sanciyla gittim ve oldu
Mervegvn123 mylittlebabym ne kadar sürede geldiniz bebegınız ve kendınıze tam anlamıyla bakabılecek duruma hiç operasyon gecırmemek korkutuyor benı cunku sezeryandada ne yasayacagımı bilmiyorum aslında
Mervegvn123 Aysee1123 yani acı cekip sezeryan olmak cok mantıksız gelıyor uzaklasıyorum normal dogumdan
Mervegvn123 Yasminkrc bende rahat gecırdım vallahi ama cocuk olunca bence daha az uyuyup daha az yemek yıcez 😀
Mervegvn123 Rumish58_Reyyan yaa kendimde araştırdım sizin gibi söyleyende çok aksini söyleyende buda benı şüpheye düşürüyor sonra dıyorum kı rahımdekı esneklık olsun sıkıntı onunda operasyonu var ıkı dikiş atılır düzelir önemli değil ama ne bileyim
Mervegvn123 Kalbiimde2can inşallah sizin için büyük bir artı ne yaşayacagınızı bilmek böyle olsaydı seçim cok daha kolay olurdu benım için
mylittlebabym Mervegvn123 sadece ilk gece zordu, ertesi gün taburcu olduktan sonra eve geldik. Sadece eğilip beşikten alırken dikişlerim ağrıyordu onun dışında kendim bakabilecek durumdaydım. 1 hafta sonra da hiç ameliyat olmamış gibiydim. :)
[silindi] Mervegvn123 bence riskiniz yoksa epiduralli normal doğum yapın sıfır acı . Bende öyle yapacağım
Kalbiimde2can Mervegvn123 evet orasi öyle ama her dogumda ayni olmayabiliyor🤭 ama yinede normal dogum tercihim olurdu herzaman 🥰
mrsperaa Mervegvn123 Bende Mete beyin hastasıyım Şuan 28 haftalığım postunuzu okuyunca ilerideki haftalarda beni neler beklediğini gördüm bi nebze bende düşüneyim şimdiden madem 😀