Elizveannesi GizemCengiz Zaten ilk önce onlar belli aralıklarla ağrı kesici yapıyorlar size sormadan, daha sonraları ağrınız var mı diye soruyorlar, varsa yapıyorlar,yoksa yapmıyorlar.. Ne zamana kadar ilaç takviyesi alıcaz sonuçta.
HicranKzn Ayselsen ben spinal oldum bir sıkıntı yaşamadım canım. Ama bu bünyeden bünyeye etki ediyor sanırım herkesle başka bir rahatsızlık bırakmış.
selen8sefam Mrvkzgdnl ben spinal oldum doğumdan sonra bol bol kahve tükettim baş ağrısı yaşamadım ama çok çok fazla içtim
2019annesi Genel anesteziyle sezeryan olmuştum. Narkozu atmak gerekiyor o beni cok zorlamıştı balgamlı öksürük dikişlerim cok acımıştı bi gün boyunca. Bunda spinal olmayı istiyorum inşallah
HicranKzn Szzs İnan hiç birini almadım. Doğumdan çıktıktan 5 -6 saat sonra yiyecek içecek veriyorlar. Anasonlu rezene çayı içtim devamlı.
Balkiz Esmaakdag hissetmiyorsunuz ama görüyorsunuz ve az da olsa sarsılıyorsunuz. hepsini geçtim karnınızı keseceklerini biliyorsunuz.
Bisaniye Mrvkzgdnl ben de migren yüzünden genel istiyodum bi de spinal iğnesi korkutuyordu ama bi cesaret spinal oldum ağrı olmadı şükür şimdiye kadar
Ebrumertruzgar Bisaniye ins ya bni en cok tedirgun eden o igne ve sonda onun disindaki hic bisey korkutmuyo
Balkiz Esmaakdag doktorlar bile heyecan panik atak ve tansiyon problemi olan hastalara spinal önermiyorlar. Evet ameliyata girerken kesileceğini biliyorsunuz ama o anı birebir yaşadığını bilmek beni ürkütürdü. Herkes aynı değil tabi
Bisaniye Ebrumertruzgar vallahi ben hem iğne hem ameliyat hepsinden ödüm kopuyordu hiç bişey yokmuş ben bi de normal doğum yaptım daha önce. Sadece doğumdan sonra gaz çıkana kadar sancı oldu bu doğumumda yoksa inan ki çok kolay kafana takıp kendini korkutma ben doğuma ağlayarak girdim korkudan ama bişey yokmuş
Rumeysaylz Mrvkzgdnl Ben 6 gün önce spinal sezeryan oldum tek sıkıntım maaselef ki baş ağrısı oldu ama şuan yine olsa spinal tercih ederim bebeğimi ilk ben gördüm kokladım dokundum ona muhteşemdi 🤗
Mrvkzgdnl Rumeysaylz ilk gebeliğim de benim de spinaldi bebeğimi ilk ben gördüm ameliyat esnasında bişey anlamadım kendimden geçmiştim resmen.kişiden kişiye etkisi farklı sanırım. Bu sefer kendimi düşünüyorum sanırım 🙈