Mrvkzgdnl Migrenim olduğu için spinal mi genel mi karar veremedim. 2. Gebeliğim ilkinde spinal oldum çok baş ağrım oldu. Bu sefer kararsızım.
deletedmom351 Mrvkzgdnl Ben genel oldum çıkınca çok fena karın ağrım oldu neden oldu ben bilmiyorum bir daha olursa genel istemeyeceğim
Sehrbn_ Mrvkzgdnl epidural düşünebilirsiniz ben ilkinde epidural oldum 20 Kasım’da Allah kısmet ederse yine aynısını olucam memnun kaldım ben baya
Zeliha66 Mrvkzgdnl bende ilk gebeligimde genel anestezi oldum cok fazla öksürmem oldu dikişlerim cok agridi bogazimda tahris yapmis. Simdi ikinciye hamileyim spinal olucam büyük ihtimal ama yine korku tereddüt var tabii
Sunu Migren olmamasına rağmen ilk doğumumda spinalden sonra baş ağrısından 10 gün boyunca inanılmaz çektim. Şimdi hangi şekil sezeryan olacağım bende bilmiyorum 🤦🏻♀️
Mrvkzgdnl Sunu bende 10 gün boyunca inanılmaz çektim, ağlayacak derece de 🙈 sezaryenın her şekli zor sanırım.
Habis07 Canm genel de bebise hafif narkoz gdiyor dyor doktorlar da pek onermiyor ama pank atagın felann varsa iyi yksa spinal ol
Mrvkzgdnl Zeliha66 anladım genel anestezi olan da genelden korkuyor, spinal olan spinalden korkuyor. Allah yardımcımız olsun
Zeliha66 Mrvkzgdnl aynen canım zaten dogum baslı başına mucize kolay olmayan bisey normalde olsa sezeryanda. Rabbim bi kolaylıgını verir elbet. Bol bol dua et 🤗
Ikrmels Mrvkzgdnl bn genel anestezi oldum ve yine olucam çok memnunum spinalden çok korkuyorum belden iğne derken bi ürperiyorum bilmiyorum acısını falan da öyle böyle çıkıyorlar karnimizdan 😂😂🤣🤣
Szzs HicranKzn merhaba spinalden sonra bol su ve kahve mi aldınız.Bende şiddetli migren var da korkuyorum.
HicranKzn GulUmut Spinalde direkt omurga içerisinde tek seferlik ilaç enjekte edilir,başka iğne yapılmaz. Epiduralde omurga çevresindeki keseye katater takılır,ağrının dozuna göre ilaç sürekli olarak kesi içerisine verilir.