zeynozey Fik ilk oğlumda 17-18 de hissetmeye başlamıştım şimdi 2. Bebiştom 16-17 de hissetmeye başladım şimdi 22. Hafta çok net tekmeliyor kızım😅😅
beyzacmvrc Fik 15-18 arasi seyirme şeklindeydi 19-24 e kadar falan tekmeler hissedilmeye başladı Hele 25 den sonra içimde savaş var bazen sanki 30 olduk 😂
Hizligonzales Fik oglumda 19 da hissettim ilk ama cok hafif kipirtilar seklinde 1gun hissediyorsam 2 3 gun hissetmiyordum tam olarak 25ten sonra hissetmeye basladim bakalim bu ne zaman hissettirecek kendini
Fik zeynozey maşallah prensesimize 😍🥰 sağlıkla gelsin inşallah bende 18+ 4 hafatalığım bu gün eskisinden bir tık güçlü hisseder oldum pıt pıt vuruşları 🤭
shsnm_yrn 18 de kıpırdanmalarını hissetmeye başladım 19 itibari ile özellikle oturur pozisyonda ayaklarımı uzattığımda net olarak vurmalarını hissetmeye başladım çok güzel bir duygu 🥰
Fik shsnm_yrn hay maşallah kuzum benim sağlıkla kavuşun inşallah bende küçük kıpırtıları 16-17 gibi hissetmeye başladım bu gün 18+4 haftalık olduk ilk kez bu kadar güçlü hisseder oldum birde arada sanki kayma gibi bir kaç saniyelik hareketler hissediyorum 🤭
[silindi] Fik ben 12 +4 haftalik gebeyim.karnimda pit pit atiyor her zaman..bebek hareketi degil biliyorum ama ne ki o atan?kalbimi
Kader5151 Fik ilk hamileliğimde en net 20.haftada hissettim bakalım şuan 5 haftalığız bunu ne zaman hissederim bilmiyorum