ilaydakaya-21 Kızlar merhaba 7 gün kaldı hastaligima bu 3 gündür bel ve kasik ağrım var bel ağrısı hele ki çok kötü normalde hiç böyle olmazdım herseyi hamileliğe vurmak istemiyorum üzülmek istemiyorum ama sizce neden vücudumda halsizlik kırgınlık var
sehrengiz_8 ilaydakaya-21 gebelik belirtisi için çok erken belirtiler üşütmüş olabilirsiniz dinlenemiyır olabilirsiniz
Zynp-1 ilaydakaya-21 canım çok erken zaten bence hamilelik belirtisi öyle çokta olmuyo beta yükseldikten sonra belirtiler iyice artıyo hamileysen de yeni yumurtalamışsındır bi belirtisi olmaz yani benc e
mombabe ilaydakaya-21 bi test alsana yahu, buralarda hamilelik belirtisi denilse daha çok umutlancan, değil denilse üzülcen, test al sen kafan rahat etsin🤍
mombabe ilaydakaya-21 9 gün vardı benim belli oldu, sabah yap kurtul bu meraktan bence, hayırlısı olsun🙏🏻
Mihrimahvuslat ilaydakaya-21 benjmde aynısı vardı ben 5 gün kıvrandım meğerse gaz sancısıymış sende ne olur ne olmaz ihmal etme acilde beta HCG de bakıldı negatifti benim öyle röntgene girdim çok zorluyorsa ihmal etme lütfen
Mihrimahvuslat ilaydakaya-21 git istersen acile ben öyle yaptım dün acil olduğu için hamilelik şüphem var belirt bunu gerekli testleri yaparlar beta HCG de bakıldığından dolayı endişen olmasın ben yaşadığım için uyarmak istedim çünkü bende hamileliğe yormuştum amacım asla hevesini kırmak değil yanlış anlama beni olur mu❤️