Cicegim38 burcudemirr kiz bende alirdim da eşim acele ettirmiyo 😂😂😂😂 bende diyom hadi cocuk dogarsa hadi kiyafetsiz kalirsa 😂😂😂 aklima geliyo bazen dogurmaya gidince sende gidip cocuk alisverisimi yapacan diye arada guluyoruz bence boylesi daha iyi yavas yavas baslarim hem zaman gecer hem yuruyus olmus olur ❤️🙏
burcudemirr Cicegim38 evet canım bende bugün eşimle aynı şeyi konuştum 🤣🤣 çocuk doğsun bakarız diyor beyfendi 🤣 oldu dedim saçmalama yani ama ben indirim denk geldikçe alicam ona kalırsa ohohoo benim eşimde biraz kalite takıntısi var bir kez alalım ömürlük olsun vs diye düşünüyor bende uyguna bulmuşken alalım kafasindayim bazı şeylerde mesela bez süreklu artıyor ama aldırmıyor hen para yok diyoruz hem kalite arayışında bazen diyorum acıma alsın pahalı pahali son dakika sonra vazgeçiyorum her türlü kendi odicek parayı tekrar ben çalışmıyorum o yüzden düşünüyorum mecbur parayı
ikiprensannesi__ burcudemirr evet daha çok erken ama bebek arabasi şart dolap okadar sart değil bende ilk bebeginde dolap almadım benim dolabımda yer vardı orayı kullandı şimdi iki çocuk olunca dolap sart oldu acele etme biraz daha bekle sonra alırsın 🙂
burcudemirr ikiprensannesi__ dolabı hallettik canım koca yer açtım bugün bizim dolapta zaten çok eşyam yoktu yatak örtüsü falanda aynı şekil çok yok olanlarida ayarladım dolaba bazı şeyler zaten başkanın altında az eşyanın faydaları 🤣 gelen giden çok olamayınca iyi oluyor böyle rahat arabaya gelince onu alıcaz bencede ya illa gerek olucak bir süre kanguru yada sling kullanırım diye düşündüm ama zor olur gibi geldi sürekli çok dışarı da çıkmıyorum ondan arabayi çok gerek görmedim sma belli olmaz alabilirim yinede
Canimucizem burcudemirr molfixi bende o yönde düşünüyorum Prima gereksiz bir fiyat alıştırmak istemem tenine bir zararı olmazsa molifixi isterim şuan yakın bir arkadaşım doğum yaptı 30 gün oldu çok memnun molfixden deterjanlar aşırı pahalı kokusuz doğal içerikli bakicam bende yavaş yavaş alıp stoklarim baya ihtiyaç olacak çünkü
burcudemirr Canimucizem migrosta falanda molfix 1 numara uygundu yapıcaktım geven gün eşim aldırmadı sma alıp aticam kenara 1 tanede olsa 1 numaradan ne kadar kulanılır 1 numara bilmiyorum şuan o yüzden 1 pankart alicam simdilik onunla ilgili de konu açıcam bilmediğim o kadar çok şey var ki ilk hamilelik komşuya falan soruyordum oda yok şuan memlekette dönünce inşAllah ondan birkaç tecrübe edinir ona göre alırım biseyler de buarada migrosta 100 tl di migros uygulaması varya orda ikincisi indirimli geliyrodu birde hala devam ediyorsa alırım belki 🤣
Canimucizem burcudemirr mama için herkeste aynı mi bilmiyorum arkadaşımin bebeği yeni doğdu 30cc içiyor 15 yada 27 gün gitti bit kutu mama dedi valla aslında bez stoklamak eskiden banada komik gelirdi ama bu rakamlardan sonra bende düşünmüyor değilim en kotu ihtiyacı olan birine hediye ederim fazla gelirse elimde kalırsa
burcudemirr Cicegim38 🤣🤣 karismicam valla besikle arabaya beşiği sanırım kuzeninden alıcaz iki kişide var akrabalarda kendileri dedi çocuk hiç yatmadı ben veririm diye boşa almayın dediler onlara bakıcaz araba da Allah kerim 🤣 dolabı dün hallettim bizim dolapta ve sifonyerds koca yer varmış haberim yokmuş ben yayılmıştım eşyam yoktu zaten cok fazla o yüzden baya iyi oldu biraz büyünce zaten elbet alıcaz yatak dolap duruma göre bakarız artık hayırlısıyla gelsinler inşAllah 🥰🙏
Havvaca burcudemirr valla hemen al yıka kaldır yaza bırakma canım ben 23+5 oldum bayramdan sonra eksikleri tamamlayıp yıkayıp kaldircam. Benim tiroidden dolayı tansiyon riskim bundan sonra tansiyon olursa bebeği erkenden alırız dedi Dr. O yüzden son anlara bırakmak istemiyorum.
burcudemirr Havvaca 20 den sonra başlıcam canım zaten hemen halledilir benim daha erken ama yaza birakmiyim diyorum temmuz sonunda eşimin kuzeninin düğünü var konyada gidicez sıkıntı olmazsa döndüre doğuma 1. 1.5 Ay kalmış oluyor hiç uğraşamam diye düşünüyorum o yüzden şuan temmuza 3 ay var bu 3 ayda her şeyi halledeyim diyorum yoksa zor daha ev temizliği vs var birden yüklenmeye gerek yok o yüzden buarada bendede ilk hamileliğin başlarında tiroit yükselmişti sonra dereotu yedim düştü ben şalgam çok icmistim birde mor lahana falan hamile olduğunu bilmeden ondan yükseldi diye düşündüm neyse hamilelikten sonrada ilaca başladım bazen yarim bazen tam içiyorum ac karna sabah eutrox 25 mg her gün icmedigimde oluyor 25 inde kan vericem şuan nasıl bilmiyorum 4. Aydayız ama yükselince anlıyorum kendimden baş agrım falan oluyor boğazım garip oluyor dikkat ediyorum o yüzden şuan düşük bence ama belli olmaz bendede sıkıntı varsa belki doktor banada der erken alırız belki diye belli olmaz bilmiyordum tiroitten dolayı erken falan alinabilcegini
burcudemirr Canimucizem evet hele primayi hiç söylemiyorum bile 600 tl falan yuh dedim ya beden büyüdükçe fiyatta artıyor ama içerik sayisi azalıyor oda var bence ideali molfix banada komik geliyordu ama bazen insan hak veriyor yerinde durmuyordu fiyatlar
Ayse0885 Tubakasap erken alma diyenlerden de gina geldi insan heves etmış olabilir ne güzel fiyat da uygun olmuş güle güle kullansın bende cinsiyetını dediği gün almaya başladım canım ne isterse 😊
Havvaca burcudemirr benim 12 yıldır tiroid sorunum var canım ben yıllardır 3 ayda bir biyopsi yaptırırım. Tam ameliyat tarihi aldım hamile olduğumu öğrendim o yüzden biraz sıkıntılı ilacı da dozunu düşürdük şu an ona rağmen 100 mg içiyorum her ay endokrinoloji takibine gidiyorum hasimato da var. 9 tane de nodül var. Bu değerler ile hamile kalman imkansız dedi Dr lar. Ama oldu işte Rabbimin mucizesi 🥰 değerlerim çok yüksekti benim kanama olur diye beklediler düşer diye düşündüler ama minnoş oğlum sıkıca sarıldı bana bırakmadı ♥️ şu an çok şükür her şey takipte yolunda ♥️ 32 den sonrası riskli bizim için inşallah hiç bir sorun olmaz sağ salim kavuşuruz. Sen kendi tiroidle benimkini karıştırma güzelim. Seninki dereotu ile düzeldiyse sorun yoktur demek 🥰 ben dereotu bahçesini yesem de çözüm yok 😂
Cicegim38 burcudemirr aynen simdilik fazla masrafa gerek yok dogunca 2 yasina kadsr felan senle yatiyo zaten bazanin yanina bessik tamam valla ben oda bile yapmicam.simdi bosa masraf
Nurr__ela burcudemirr Bence cinsiyeti tam belli olduktan sonra yavaş yavaş alınmalı ben her dışarı çıktığımda bişeyler alıyorum internetten indirimde bişey gördüğüm de alıyorum son aylar ağırlaşıyor inasan birde inasan heves ediyor sürekli almak istiyor yani ben öyleyim
burcudemirr Nurr__ela bende alicam canim yavas yavas dogum eylulde temmzu sonuda seyahat etmez 1 haftalık kuzenin düğünü var sıkıntı olmazsa gidicez o zamana kadar halletmek istiyorum her şeyi donsyte birde sıcakta hiç uğraşılmaz bence o yüzden obur ay başlarım yavaş yavaş
busragil burcudemirr 14. Haftada park yatak ve araba aldik dedik yilbasi zammi gelmeden alalim😃 suan 30. Haftamdayim, bebek bezini bile aldim, hicbir eksik kalmadi. Iyiki de almisim, cunku magaza gezerken bile yoruluyorum artik, karnim aciyor resmen😔
burcudemirr Cicegim38 yok canım bende yapmicam zaten kendi evimiz değil olsa alırdık belki ama kiradayiz mendi evimize geçersek inşAllah en güzellerini alırız inşAllah hem büyümüş olur biraz daha bizde sadece araba beşik alıcaz gerek yok bencede onun ihtiyacı olan ben olucam koca odasının farkında bile olmicak israf bencede