Deryadeniz63 Kizlar cuma gunu lekelenmem gelmisti hastaneye gittik altan muane etti doktor yumusama var dedi yatisimi verdiler bebege ciger gelistirici igne vurdular 1 gunde hastanede yattim dun ciktim ve dun bebegimde oynama vardi ama eskisine gore biraz durgundu bende ilaclardan dolayidir diye pek ustune dusmedim bu sabahtandir dikkat ediyorum hic oynamasi yok cikolata fln yedim cok az bi oynama yapti acaba halen ignenin etkisindemi sizdede boyle durumlar oldumu bu arada 33 haftalik hamileyim
Nurylcndag Deryadeniz63 bende de öyle olmuştu canım tetanoz aşısı yaptırdığımda 2 gün böyleydi 22.haftada lekelenmem geldiğinde bana da ciğer geliştirici yapmışlardı gene aynı olmuştu sanırım bu iğneler bebeklere sersemlik felan veriyo
Heaven1708 Ciğer geliştirici iğnenin etkisi canım. Benim 1 gün boyunca fazla hareket etmemişti iğneden sonra ertesi gün düzeldi.
Deryadeniz63 Heaven1708 normalde cok hareketlidir bebegim acaba igne ne gibi etki edioki hareketsiz kalio
Heaven1708 Ben 26. Haftada ve 32. Haftada 2*2 4 er doz vurdurduğum da aynı problemi yaşadım. Valla bilemiyorum canım doktorum iğne etkisi olduğunu söylemişti. Ama yinede için rahat etmesi için doktoruna danışmanda fayda var.