noluyosanagenemiross Kızlar kararsız kaldım sizce; Ahşap Beşik mi? Park Beşik mi? Otomatik sallanır ana kucağı mı? Bebeğin kendisini salladığı ana kucağı mı?
Beggg poyrazin_annesi28 ben de böyle düşünüyorum 4 5 aylıkken kendi odasına alıştırmayı planlıyorum o yüzden park yatak gereksiz olurmuş gibi geliyor zaten genelde oda yapmayıp belli bir seneye kadar yanında yatırmayı düşünenle alıyor
busrabrbr noluyosanagenemiross park beşikler de sallanıyor elele madre anne yanı park beşik aldık biz sallanma özelliği anne yanı olma özelliği vs var ahşaplar görsel olarak daha güzel kesinlikle ama park beşik daha kullanışlı diye tercih ettik bakalım🥰
tubimom noluyosanagenemiross kesinlikle park beşik ana kucağında yerde duran bişey aldım yetti çocuğa yani çok pahalı şeylere gerek yok bence
Sulte noluyosanagenemiross park vesik otomatik sallamali ana kucagi en azindan isini yaoarken o sallanir park besik de hem buyuk hem rahat
Btlklnc noluyosanagenemiross kesınlıkle prk besık odadan odaya tası mis gibi biz öyle yaptık. Ana kucagı otomatık degıl bızımkının 2 -3 ay sonra anca kullanabılecek sanırım