strong17 Herkese merhaba… İsim için sondaki “han”dan vazgeçtik. Başka bir isim başa ekledik. Bu hastane çıkış setim ziyan olmasın istiyorum. Sizce sondaki “han”ın üzerine bir boya kullanacak ne bileyim bir şekil yapacak bir yer tanıyor musunuz?🙏🏻(Fotoğraf aşağıda) https://imgyukle.com/i/QWxdd1
Ada022 strong17 boyayı bilmiyorum ama stciker falan diktirebilrisiniz yada yapıştırma yapabilirsiniz, bende isim değişikliği olur son anda vazgeçeriz diye isimli hastane çıkışı yaptırmaktan vazgeçtim 😔
strong17 beyzacmvrc valla sormayın depremzedelere yardım amaçlı satış yapıyordu şubat ayında, hemen sipariş ettim. İsim konusunda netim sanıyordum değilmişim :)
beyzacmvrc strong17 bende 30. Haftamdayim benimde bugün geldi yaptırdığım takım ☺️ bu saatten sonra vazgeçmeyiz artık dedm bayadir belliydi ☺️ Neye karar verdiniz şimdi
strong17 beyzacmvrc hayırlı uğurlu olsun inşallah… Tuna ikinci isim olacak ama birincisi hala net değil:)
beyzacmvrc strong17 amin inşaallah ☺️ sizinde içinize sinen bı isim olur umarım ☺️ keçeden biseyler yapıp kapatabilirsiniz belki Mesela oda.falan yaptıysanz atıyorum odası uzay temalıysa öyle bişey yapabilirsiniz keçeden nasıl olur bilmiyorum da ☺️