selinbirincisezen Bu haftada beni neler bekliyor, benimle haftası aynı olan annelerim var mı 😇 serklaj desen varr yatış desen varr 😝😁
birannis_ selinbirincisezen bizde 19+0 haftalığız rabbim sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
RabiaKose selinbirincisezen 18+4 çok şükür iyiyim bir sıkıntım yok gerçi oğlumdan hamileliğime sıra gelmiyor 😂 kendime bile bakamıyorum onunla ilgilenmekten 🥰 büyük ihtimalle kızım olacak ♥️ Sizin neyiniz olacak, isim düşündünüz mü?
Susu_09 selinbirincisezen bu gece 19+0 olacağız 2 gündür tuvalet şıklığım olmaya başladı serklajliym bende yatıyorum cnm oğlumla
_gulumm RabiaKose merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hareketlerini hissetmeye başladınız mı ben bı kaç kere hissettim ama 4 5 gündür hissetmiyorum gibi 17+3 um benim de ikinci gebeliğim normal mi bu kadar hisesetmemem
selinbirincisezen _gulumm benimde ikinci ama bende çok arada hissediyorum 20 den sonra net hissedersin diyorlar 🤍
_gulumm selinbirincisezen yani ilk hissettikten sonra arada bı kaç gün hissetmediğiniz oluyor mu. Ne bileyim ben çok tedirgin oluyorum kesin bişey oldu diyorum kendi kendime karnım küçüldü su belirtim kayboldu vs vs diye kafayı yedim valla diş ağrısı da çekiyorum iki gündür günde 4 5 tane parol içmek durumunda kalıyorum acaba ilaçlar zararo verdi diyorum
selinbirincisezen _gulumm oluyor tabi ki her gün birbirini tutmuyor ama soğuk su içmek tatlı şeyler tüketmek bunlar da hareketlenmesine yardımcı oluyor istersen bi dene 😇
3Tospikannesi selinbirincisezen 18+5 çok şükür bi sıkıntı yok 1 kızım 1 oğlum var 3.çocuğuma hamileyim 😊 kızçem olacak nasipse 💗
Churcill Karnı gerilen ve bazen sertleşen var mı 🙄 normal mi sizce başlarda oluyordu sonra geçti şimdi yine başladı gibi. Yerini mi büyütüyor acaba