Aslan63melek Ayse_guney sade soda iç bende çok çekiyorum mide yanmasından şuan içmde ateş varmış gibi çok kötüyüm soda içtim geçmedi 🙁
prensesim_66 Ayse_guney ben rennie çiğneme tableti kullanıyodm gebelikten önce de doktordan onu istedim şurubunu vermiş o da iyi geliyo az da olsa bende her zaman mide sıkıntısı yaşayan biriyim smdi de ne yesem yaniyo çok kötü 🤦♀️
Aleynasvr Ayse_guney bana kullandığım tabletler suruplar falan hiç bir şey kar etmemişti maalesef illaki çekiliyor o. Ama günde bir tane sade soda içmeni öneririm bir tık azaltıyor ve magnezyum açısından da hem senin ağrılarına hem bebeğin gelişimine çok fayda sağlar. Doktorum da tavsiye etmisti
ysmngny07 Gaviscon, Galviks şurup. Bir nebze rahatlatıyor ama geçmeyebiliyor. Normalde de mide problemi yaşayan birisiyim. Yediklerim hep yakıyor. Gebelikle daha da sıkıntılı oluyor. Doktorun önerdiği bu şurupları içerek idare ediyorum.
El123 Ayse_guney valla ban abu aralar surupta care olmuyo asırı yanıyo oyle boyle degl 🤦♀️ neysekı son 1 gun pazartesı dogum ınsllah 🙏