Nurem20 Selam kızlar belirtiler var mı ? Bu ay kasık ağrım ve bel ağrım çok yoğun bat 5 gün kaldı bugün erken gebelik testi yaptım negatif değişeceğini düşünmüyorum 😿sizde nasıl gidiyor
Tbsra95 Nurem20 benim bat 19 😀😀😀 ama ben bile ne olacak diye düşünüyorum bu bayram çifte bayram olur mu diyorum sürekli suan bile adet olacakmıs gibi hissediyorum nedense
Kivircikkuala Nurem20 benim bat 11 5 kala erken gebelik yaptım negatif çıkmıştı . Yeni uyandım şu an da feci bir bel ağrım var neden olduğunu anlayamadım
Kucukmeleg-bklyrm3480 Nurem20 dün hasta oldum çift çizgi görmüştüm ondan sonra gitti olsun ama gelecek ay ümit var her ay yeni başlangıç demek umutsuz olmasın kimse
uzlet Nurem20 bat 16 ama hiçbir belirti yok daha yeni 5inde yumurtlama gördüm senin yumurtlama ne zmandı kaçıncı gündesin cnm
esmerella37 bat 13 benimde suan bi belirtim yok malesef snırım hamile degilim 3.5 senedir olmadı hic zaten 🥺
Nurem20 Tbsra95 inşallah canım benimde hep bayram aklımdan geçiyor sevirim diye ama bugün negatif görünce hevesim kaçtı
Tbsra95 esmerella37 ne zman bitti her gün yaptın demi aksatmadan adet olacağın günler içinde okudun yedin
esmerella37 Tbsra95 evet cnm yaptım adet oldugum zaman olmadan 5 tane okudjm ve yedim 4-5 gun oluyor biteli
Mihrimahvuslat MelodyFairy ben dün gittim gaz sancısıymış o kasık ağrılarım kan tahlili de bakalım dedi 0.100 çıktı ☹️
MelodyFairy Mihrimahvuslat benim kasık ağrım yok ama eşimle bugün ilişkideykenn oldu ve aşırı beyaz akıntım oldu bilemiyorum bu belirti mi normal mi
Yaprak- Benimde 16sı bugün test yaptım çıkmıycağını bile bile belirtide yok beyaz kıvamlı akıntıdan başka
Mihrimahvuslat MelodyFairy çok kötüydü gitmek zorunda kaldım bide sağlık ocağındaki yumurtlalik kistin patlamış olabilir dedi ben iyice korktum gaz sancısı dedi doktor ama her ihtimale karşı doğum doktoruna randevu aldım. Bekle biraz umarım herşey gönlünce olur ben elendim bu ay ☹️
MelodyFairy Mihrimahvuslat gebelik testini harcamak istemiyorum ovulasyon yapıyorum şimdilik zaman geçsin diye günler geçmiyor yoksa 😏
MelodyFairy Mihrimahvuslat işte baya var elimde ovulasyon günüm gelene kadar devam edicem bakalım sonuç ne olacak