Fatma_nur_1 27 haftalık gebeyim bebeğim 1040 gram doktor minyatür bebek olabilir dedi aklım kaldı ne demek istedi sizce
Saziye58 Ayyy doktorlara bakmayın yaaa acayipler benimkinde 2 kilo diye iri bebek ilan etti 33 haftaligim gayet normal
Saziye58 Senayl34 ne bilim asistandi devlette iri bebek diyip durdu haftaligim bile bilemedi kalkmış 35 haftalık diyo
Senayl34 Saziye58 asistan oluyor devlettekiler bende devlete gidiyorum 33 haftalik 2200 gram gayet normal dedi iri vs değil bazıları gerçekten sacmaliyor
Senayl34 Saziye58 başka doktora git devlette birçoğu da ilgisiz oluyor zaten 33 haftaligim adam akıllı doktoru 30. Haftada buldum ekranı bile göstermiyorlar insana
Saziye58 Senayl34 bu zamana kadar özele gittim doktor yarı yolda bıraktı resmen başka hastaneye gitcekmis 2 ay daha hastanede ama doğum yapturmicam muyanede gel diyor daha niye gidimki cam sakuraya döndüm özel hastane gibi ama susanlik asistanlar giriyormuş
Senayl34 Sureyya1 bilmiyorum ki haftasına uyumlu dedi bnde bilmiyorum bir kısım az diyo bı kısım iyi diyor 😅😂
Senayl34 Saziye58 muayene asistanlar giriyor devlette doktor çok nadir oluyor ama iyisine denk gelirsen her sorunu cevapliyorlar