BeatifulAngel Arkadaşlar karnım inmiyor 38 haftalığım, ve geleceyini hissetmiyorum. Bebek hazır değil sanki. Ama baya hareketi azaldı diye bilirim geçen haftama kiyasla. Son haftada mı hareket azalıyordu bebeğin? Bilen varsa yardımcı olurmusunuz?
Semanur-51 BeatifulAngel bende ayniyim 38+4 hala karnimda inme yok benim bebek aksine çok hareketli ama hicbi doğum belirtisi yok sancım falan da çıkmıyor.
strong_mom BeatifulAngel benim 39 haftalık hareket daha çok arttı, karnım aynı duruyor inme yok, kemik batması gibi ağrılarim oluyor.
Kukulikukuli12 BeatifulAngel bneım ilk kızımda hep yukardaydı. 41. Hafta suni sancı ile dogum yaptım doguma kadar inmedi hep mide kısmımdaydı. Herkes dedi bastıra bastıra bagırtarak dogurtacaklar seni inmemiş diye maa hiç alakası yok. 22 saat suni sancı verildi. 19 saat gram acı sancı acılma yoktu son 3 saat o kadar hızlı gelişti ki herşey anlamadım bile. En son hemşireye ahırın bbeek gelıyor dedim Bi baktılar kafası gözüküyor 😄 2 ıkınmada suyu ile beraber pıııırt geldi. Her bünye ve bebek farklı kimseyi dinlemeyin stres yapmayın sakın. Gayet rahat bekleyin bundan sonra. Benım kızımda da hareket azalmıştı. Yeri daralıyor. Ben beklıyordum ki eli ayago ile ittirrsin de dısardan belli olsun falan yok asla yapmadı. Kıvrılmış yattı hep 😄 2 saatte bir karnıma hafif bastırıyordum pıt pıt yapıyorum hemen tepki gelıyordu sonrası yok. Kafası diye de poposunu oksuyomusum kızımın son 1 ay 🤣🤣🤣🤣🤣 rahime dogru n seklinde kıvrılmış duruyormuş. Doktor son kontrollerde söylemişti cok güldük. Ben diyorum kafası burda bak yukarda ne zaman döner bu cocuk. Ne kafası o poposu bak böyle duruyor demişti ultrasonda gösterdi aleti karnımda gezdirerek 😄🤣
Bebis12929e BeatifulAngel ben 37 haftaligim karnm inmedi diye dusunuyodum doktor bebek kanala girmis dedi 2 santim aciklik var sanvi gelmesini bekliyorum disardn gozukmuyor bence inip inmedigi hareketleride aynj
strong_mom BeatifulAngel kemik veya cam batması gibi ağrılar ne oluyor? İlk gebeliğim bilmediğimden soruyorum. Geçen hafta doktora gittim sancın yok dedi ama çatı muayenesi yaptı, o günden bu yana hem batma arttı hem de idrar kacirma oldu.
BeatifulAngel Bebis12929e strong_mom bazen elle alttan muayeneden sonra gevşeme oluyor hatta doğum da olabiliyor o sebepledir diye düşünüyorum bende de kontrol oldu biraz gevşedi
strong_mom Smootie doktor alttan muayene ediyor, açıklık var mı yok mu ve normal doğum yapabilir misin diye kontrol ediyor.
BeatifulAngel Bebis12929e aaa doğuruyormusunuz?))) hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alın erkek mi kızmı ?
Bebis12929e BeatifulAngel amin hepimiz saglikla aliriz kucagimiza inslh ❤erkek cnm eve git dedi doktorum sancin suyun fln olursa gel dedi bekliyorum🤭
BeatifulAngel Bebis12929e bn de merak ettim durumunuzu şimdi eger doğum başlarsa bize de haber edin dua edelim ))
Dfn_1303 BeatifulAngel 37 haftalığım karnım indi ama hareketlerini az da olsa hissediyorum. 2 cm açıklık var. Nst de sancı çıkıyor ama ben sancıyı hissetmiyorum.