Cerena_87 Ya benim kafama takılan benim haftam yani benim hesabım 6+2 ama ultrasyonda 7+4 yazyor herkesdemi böyle olyor çok merak etdim
-Annem Cerena_87 İlk ultrasona girdiğimde benimde SAT tarihine göre buyuk çıkmıştı. Hatta çok şaşırmıştım :) 10 gün sonra tekrar gittiğimde olmasi gereken haftaya geldi ultrasonda da. İlk zamanlar farklı çıkabiliyor ki daha yeni seninde sorun etme ☺️
Tusse18 Benim de 23 Şubat ultrason da 5+6 çıktı bebek ama cihazdan cihaza değişik çıkıyor takılmana gerek yok
OzGus Cerena_87 o bazı makınelerde farklı farklı görünebiliyor bide geç veya erken döllenmeye bağlı olabiliyor demişti doktorum
cancik Selam benim de 23 şubat sat 🤓 1 gün geriden gösterdi ultrason normal bence… sizin de bir anda kağnı gibi ağırlaşıp karnınız davul gibiymiş gibi oldu mu? Yediklerim öğütülmüyor resmen sanki… Btlsm Tusse18 OzGus
Btlsm Tusse18 ayyyy darısı bana insallah bende bir haftaya giderim insallah kalp atışını duyarız ilk gebelik 3 yıllık bekleyiş
Cerena_87 cancik aynan ya sanki nefes alamiyorum nefes nefese kalyorum sanki 9 aylık hamilemişim gibi olyorum niyeyse yediklerim mideme dokunyor🤷🏼♀️
Hilalllle Cerena_87 ilk haftalarda kese boyuna göre hafta hesaplandığı için doğru olmama ihtimali oluyor 11-12. Haftada bebeğe göre net bir hafta ve gününü söylüyorlar genelde doktorum öyle demişti
cancik Cerena_87 benim de öyle ne yediklerimi öğütebiliyorum hep midem ağzımda ne lavaboya çıkabiliyorum rahatça .. ödem ödem gibiyim kocaman ve ağır hissediyorum 🌚 nasıl 9 aya kadar gelicez ki böyle
Cerena_87 cancik hiç deme Valla şimdiden böyleysek 9 a nasıl geliris balina olurum heralde😂başa gelen çekilir alışırıs daha vucut hamilelige alışkan degil ya ondanda olabilir