acemi1annee Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim. Gün içinde hiç uykum gelmiyor ama akşam 8 den sonra gözlerimden uyku akiyor, ki gündüz de 12 1 de uyanıyorum. Hamilelikte uyku olur biliyorum da neden akşamları onu çözemedim.
Yazmelegi_ acemi1annee yaklaşık 18 19 haftaya kadar bende uyurdum sürekli şuan 22 içindeyim ve 3 haftadır uyku denen bisey yok geceleri asla gündüz de yok
funnymummy acemi1annee ay bende öyleydim akşam 9 ü zor ediyordum gündüz hiçbirşey yok o ana kadar bir anda geliyor ve gözünü açık tutmak mümkün değil😂geçer canım birazcık sabretsin eşinde şikayet edecek bişey yok olağan bir durum bu
acemi1annee heleninannesi eşim şikayet ediyor adam hakli bir cay içemiyoruz zar zor yemeği yiyoruz sonra ben nakavt keyifle uykum gelmeden bir çay içtiğimiz yok.
Zeynepozcan acemi1annee eşim şikayet ediyor Yahu birazcık katlanıversin kolay mı içinde yeni bir insan yetişiyor
acemi1annee Zeynepozcan ona sorsan cok abartiyorum hep böyleymişim felan korkudan uykum geliyor diyemiyorum.
Mommyh acemi1annee 14 15 haftadan sonra hormonlar düzeliyor biraz uyku hali geçiyor sonra uykusuzluk başlayacak😂
heleninannesi acemi1annee allahtan eşim öyle değil 😂 uyu diyor sabah asla uyandırmaz kahvaltı yapmadan gidiyor işe ben kaçta uyanırsam artık hazırlıyorum onu arıyorum geliyor kahvaltı yapıyoruz
Yazmelegi_ acemi1annee vallahi yok gece 1.2 gibi yatıyorum geri 3 te 4 te kalkıyorum bir daha uyku gelmek bilmiyor 7.8.9 a kadar telefonla uğraşıyorum o ara biraz daha dalıyorum uykuya 1 saat anca uyuyorum geri kalkıyorum böyle devam ediyor
acemi1annee heleninannesi ne guzel ya anlayışlı olmalari gerekiyor zaten zorlugunu biz cekiyoryz sadece biraz anlyais ve sabir istiyoruz.
acemi1annee Yazmelegi_ cok kotuymus ya bir an once uykunuz duzene girer inşAllah üzüldüm sizin adınıza..
HanifeAsya Yazmelegi_ bende öyleyim ya malesef heralde vücut doğuma mi hazırlanıyor bebekli hayata mi hazırlıyor bizi bilmiyorum
HanifeAsya acemi1annee uyuyabşldiğin kadar uyu 😀 25 den sonra uyku Bedir unuttum mide yanmaları vs derken keşke uyusam diyorum şimdide 😀