elizanakbulut Seval2468 sancıyı hissetmedin ya tam açılman olana kadar mı öyle oldu canım. aslında iyi bişey bence yaa hissetmemek
zge13 Ahsenveannesi benim kızımda sancım suyum hiçbir şeyim yoktu çocuk son kontrolden beri buyumemiş artık içerde kalmasına gerek yok diyip yatış verdiler açılmam yoktu bile maalesef doktorların insiyatifine kalmış şeyler
Doganaseldemirci seyda53 alttan muayene ettiklerinde kanaman olmuştur seninde büyük ihtimalle o kanama epey sürdü mü benim şuan bile var ama artık açık kan rengine gelmiş durumda sende nasıl oldu
elizanakbulut Seval2468 of nasıl bir ağrı yaa diş ağrısı gibi mi yanık gibi mi merak ediyorum dayanabilecekmiyim acaba normalde azıcık bir yerim ağrısın hemen cinnet geçiriyorum nasıl çekecem o sancıyı
Doganaseldemirci elizanakbulut şuan evde dört dönüyorum adet sancısı gibi kesin kesin sık sık olmaya başladı
BurcuAras Doganaseldemirci sancıların aralığını takip et , duş al iyice açılman ilerlesin abdestini al okuya okuya koyul yola bence Allah yardımcın olsun inşallah su mübarek günlerde 🙏🥺
Doganaseldemirci Hamidevahap kızlar bugün 7 de hastanede oldum 8.30 da doğdu küçük hanım 😍😍😍 inşallah sizlerde ben gibi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌺
Infinitymylove Doganaseldemirci hayırlı olsun sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin rabbim. Ne kadar doğdu prenses
Doganaseldemirci Infinitymylove 37+3 Kilo boy denildiğinde az çıkıyor biraz Kilo 3104 denildi olan 2865 Boy 51 denildi olan 48