leylaninpembemontu Kızlar doğumdan sonra nasıl bi takım tercih ettiniz penye mi ketenimsi mi yoksa saten mi haziranda doğum yapacağım çok kararsız kaldım
momyseker leylaninpembemontu Keten ile oturup kalkmak uzanmak çok rahat olmuyo ve çabuk buruşuyo. Yaz sıcağında da sateni hiç düşünemiyorum 🙈 en mantıklısı modeli ve rengi güzel olan penye pijamalar bence ❤️ geceliklerimi ve pijamaların hepsini penye aldım. Modelini çok beğensemde penyenin dışında almadım rahat edemem diye
Ipek_2017 LCW dan aldım ben biri lohusa pijama takımı , biri önü düğmeli pijama takımı , bi tane de gecelik Haziran doğumum 💕
beyzacmvrc leylaninpembemontu en güzeli penye bence hem kirismaz hem terletmez Satenle dusunemiyorum 😂 keten de çok kirisir. İki tane lohusa takımı aldım uygun bulunca içleri normal.pijama takımı Gibi alt üst. Biri kısa kol biri uzun kollu Benimde haziran ortasi 🤗
mucizem___ leylaninpembemontu ben 2 tane pijama takımı aldım tredyoldan önü düğmeli emzirirken de rahat etmek İcin ve bir tane de lohusa elbise gecelik aldım onda da rahat emzirme yerleri var ve uygun şuan tavsiye ederim benim de dogumum haziran da ve aldıklarım terlrtmeyen cinsten lşnt atayım mı
mnli leylaninpembemontu bir tane fotoğraf çekilmelik elbise gibi aldım ben gerisini lcwdan aldım ilk doğumda. bunda da aynı şekilde lcwnın onlineı güzel çok süslü ve pahalı şeylere gerek yok altlar kan olmuştu bende bir de ilki ekim sonuydu bir uzun kol bir kısa kol almıştım ama inanılmaz ter bastı doğumdan sonra sürekli değiştirdim üstümü o yüzden belki sadece üst tshrt falan da götürebilirsiniz
elizanakbulut leylaninpembemontu kız delirdin mi saten nedir hele bir de haziran ayında 😂 sen %100 pamuk al internetten değil elleyerek al ben 6 7 takım aldım öyle doğum sonrası için hepsi pamuk 😂
1anne2bebek__ leylaninpembemontu ben normal penye pijama takımı aldım. Hiç öyle lohusa takımı değil. Normal önden düğmeli pijama☺️ Çok da rahat ettim. Lohusa takımlarının fiyatları çok yüksek. Bu doğumda da nasip olursa çantama koyacağım yedek olarak. Üzerime de kalçamı kapatacak uzunlukta bir yeleği var mis gibi. Hastanede yürürken ve çıkışta giyer gelirim inşallah 😀