suzu Kızlar,dün gece rüyamda bebegim ellerimdeydi çok minikti parmağın yarısı kadardı,vücudu neredeyse tam olusmamisti ,ama gülüyordu,sonra ellerimden kaydı gitti☹ bulamadim☹moralim çok bozuk 4+5 im buarada
YamacDemirinAnnesi suzu hamilelikte oluyor canım böyle rüyalar ben her gün bir ailem ölüyor olarak görüyorum 🤷🏻♀️
Busrabusra suzu bende baslarda 3 aylik dusuk yaptigimi gormustum parmagim kadrdi ama herseyi vardi kipkirmiziydi cok uzuluyodum.hamile kaldigimdn beri her gece sacma sapan ruyalar goruyorum.buda hormonlardan herlde
tubatayfun suzu bende iki kez gordum ruyamda bende bebeklerimin ruyasini gorunce iyice tedirgin oluyorum zaten hergunum korkmakla geciyor pazartesi olsada hayirlisiyla bebeklerimi gorsem allah herkesin bebegini korusun saglikla kucagina alsin
Tyk53 suzu rüyalara gelen ilk yorum tutarmış o yüzden kötü rüyalarını anlatma burda. Normaldir gördügün rüya cnkğ hamilelikte kötü rüyalar hep görülür. Allah hayırlara cıkarsın
Ervaablaoluyor Bende hep kötü rüyalar görüyorum normal mi acaba arkadaşlar bazen bu rüyalar düşege sebep oluyor denılıo korkuyorum😔
suzu Ervaablaoluyor evet bende ondan korkuyorum ilk gebeliğim boş gebelikte düştü bu da olur endisesi var ,birde hocanın biri bana ümmü sübyan var dedi korkularim çok arttı nefes alamiyorum☹
YamacDemirinAnnesi suzu hormonlardan herhalde canım bende anlamadım uyumak istemiyorum artık o derece oldum 😒🤦🏻♀️
Balkizim61 Kizlar bende hamileligimin basinda görürdüm karisik rüyalar. Icinizu ferah tutun. Yatmadan önce ayetelkürsi okuyun birkac kere ve her gece öyle yaparak yatin. Seytan ve 3 harfliler hamilelerle daha cok ugrasirmis. Delirecek dereceye geliyo insan gün boyu atamiyor üstünden. Öyle yaparsaniz birseyiniz kalmaz. Benim yengemde abimi yaninda yatiyor ve gözleri kizarmis sekilde ona bakiyomus gibi görüyomus sanki gercekten uyanikmis gibi. Ayetelkürsi okuyarak uyuyunca musallat olmuyolar. Deneyin derim 🙂😕🙃
suzu Balkizim61 ay çok sağol cnm yapicam cunki psikolojim alt üst buara bebegime yine kavusamiycam gibiyim allah razı olsun,sizde saglikla doğurmak için;ya şafi ya kafi ya muafi çekin hergün aklınıza geldikçe
Ervaablaoluyor Aynen bende rüyaöda hep düşük yapıyorum hep kanama yasıyorum bende ummu subyana ınanıyorum ben muska yaptın taktım yinede goruyorum😟
Gucluoya Asr suresi insirah suresi ayetel kursi okuyun kızlar. Rüyalarınızı takmayın. Hergün görüyorum bende alıştım artık 🙂 hamilelikte insanin ic korkulari uyurken beynimizin oynadığı oyunlar bunlar. Insirah süresi okuyun ki kalbinize ınsirah ferahlığı versin.
suzu Kızlar araştırdım biras ,şeytan hamile ve bebeklere dadanmaya çalışırmış asla kaile almayacakmışız düşünmeyecekmişiz,kaile alırsak dadanırmış 😡 bosverelim rabbime siginalim💗