Herkese selam kızımın tatlı teyzoşlarıı. Burda okuduğum hikayeler bana cesaret verdiği için ben de yazmak istedim. Öncelikle normal başlayıp sezeryanla biten bir hikaye olacak , ben pendik medipol hastanesinde doğum yaptım. Zaten 3. Aydan beri orada takipliyim. 40 haftamızı tamamlamıştık ama bizim kızın gelmeye niyeti olmadığı için 04.04.2023 tarihine kadar beklemeye karar verdik. O gün doktorum nöbetçi olduğu için sabahtan yatış planladık. 40+5 günlük oluyorduk tam. Sabah 07.30 da yatışım yapıldı. Kahvaltı falan yapmıştım zaten. Bana odamı gösterdiler, kıyafetlerimi verdiler sonra bi muayene oldum. Ebeler aşırı ilgiliydi. (Fatma ve Edanur ebeye çook teşekkür ederim. Allah razı olsun onlardan) açılmam sadece 1 cm e yaklaşmıştı. Suni sancı taktılar, sonra egzersiz gösterdiler. 12 de tekrar muayene edeceklerini söylediler. Arada gelip kontrol ettiler hep. Saat 09.00 gibi lavman yapıldı. Egzersizlere devam ettim . Muayenede bi gelişme yoktu, sonra sıcak duş , pilates topu ve skuat yapmaya devam ettik. Tabi benim sancılar başlamıştı. Nst ye bağlanıyodum arada. Sancılar 105lere falan çıktı. Neyse saat 15.00 da tekrar muayene ettiler ama açılmam sadece 1cm di. Doktorum suyumu patlattı, bebek kakasını yapmış mı diye bakmak ve sancıları tektiklemek için. Sonra bez bağladılar odaya geri gittik. Bir saat daha bekleyelim gelişme olmazsa sezeryan yaparız dedik. Saat 16.00 falan oldu ben artık aşırı yorulmuştum. Sabahtan beri sürekli egzersiz duş ve sancılar yormuştu. Zaten açılmam da hiç olmamıştı. Doktorum sezeryanla alacağını söyledi. Orda sonda takıldı bana, sonra aileme haber verdik . Beni orda bi korku bastı, çünkü hep normal doğuracağımı düşünmüştüm. Eşimi görünce ağlamaya başladım. Sedye geldi sonra beni götürdüler. Spinal anestezi istedim. Sancılarım aşırı çok olduğu için onları biraz yordum. Tam başlayacaklar sancı giriyor, ama allah razı olsun hiç üzmediler beni. Neyse sonra doktorum geldi artık bacaklarımı hissetmiyordum. Başladılar operasyona. Hissediyordum sallamalrını falan ama acı yoktu. Sonra böyle içimde bi boşluk bi rahatlama hissettim, biri 17.12 diye bağırdı. Ardından bizim kızın çığlığı 🥹. Doktorum gösterdi hemen, hanımefendi kordonu çanta gibi koluna doladığı için gelememiş. Sonra silip yanağıma yapıştırdılar kızıımıııı allahım nası güzel bişe , sıcacıktı yanağı, o kadar muhteşem bi his ki anlatamam. Bu arada bizim gebelik plansızdı, 3 senedir evliyim. Hamileykende tereddütlerim oluyordu, ama o an öyle güzeldi ki her şeyi unuttum. Keşke daha önceden gelseymiş kızım. Neyse bizim kızı götürdüler , annanesiyle babası görmüş bi tur da onlar ağlamış😂 sonra beni dikmeye başladılar işte . Ben arada bayılıyorum yorgunluk ve uykusuzluktan. Uyanıyorum bişeler sorup geri uyuyorum falan 😂 bi şekilde bitti işte ama ben aşırı üşüdüm, Allah razı olsun bi teyze bana sıcak örtü getirdi. Çok iyi geldi. Neyse çıktım ameliyathaneden bi baktım sadece eşim bekliyo 😂 canım kocam gidememiş beni bırakıp 😍 sonra birlikte yukarı çıktık, beni giydirdiler, kanamamı kontrol ettiler. Sonra kızım geldi 😍 iki gece hastanede kaldık, hemşireler, ebeler, personeller hepsi o kadar iyi insanlar ki allah hepsinden razı olsun. Hastaneyi de bu konuda tebrik ederim. Bütün çalışlanlar mı ilgili olur , bir tane bile memnun kalmadığım biri olmadı. Perşembe günü hastaneden çıkışım yapıldı. Bu gün de kontrole gittim, çok şükür ikimizde iyiyiz. ❤️ biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏼 umarım her şey gönlünüzce olur, merak ettikleriniz varsa müsait oldukça yanıtlarım ♥️🙏🏼