alimerve momlife_7 bende sağlık ocağına sordum asi zamanım geldi arayan soran yok tetanoz için ne zaman aricaktiniz dedim Türkiye genelinde yok şuan da dedi
Zehra_02 Bende 2. Dozu bulamadım hiçbir yerde yok deprem bölgelerine gönderilmiş bu yüzden ben de vurulamadım
Zeyzey055 momlife_7 bende 2020 de 2 doz vuruldu suan hamileyim tek doz yapacaklarını söylediler 20. Haftamda korumuyor mu ki acaba
SheeR momlife_7 yarın itibariyle 28 haftalık oluyoruz pazartesi günü cağırdılar ikinci doz için bakalım ben olabilecek miyim
Sevval0308 nevzatbaskomser emriniz olur işinize gelmediginde de bu tarz konuusyorsunuz kalbinizi kırmadım gereksiz duyar kasmaya da gerek yok iyi akşamlar.
Kvsrsyds Bende tek doz vuruldum diğerini kendim istemedim. Şimdi Sezaryen doğumlar normal doğumlar steril ortamlarda oluyor zaten evde doğum kalmadı heralde ben sorun olmayacağını düşündüm açıkçası
Seval2468 momlife_7 ben ilk hamileligimde 1 doz.vuruldum. koluma çok ağrı yapmıştı doktorum yeterli dedi. Şuan tekrar hamileyim 2 buçuk yıl geçti üstünden olmayacağım gerek yok. Doktorum gerek olmadığını artık ameliyat malzemelerinin kisiye ozel ve steril olduğunu soyledi
Polatalemdar momlife_7 ben öyleyim tek doz vuruldum sonrasında gitmedim vurulmadim hiçbir sıkıntı çıkmadı 3 aylık bebeğim var 🌹
havvasutcu momlife_7 tatlım gittiğin hastaneye de sorabilirsin bende saglik ocaginda bulamadim bana hastanene sor dediler cok şükür kontrole gittigim gun vardi baktimm şükür vuruldum😊
aybuke54 momlife_7 birinci doz olmussun ikincisi o kadar da önemli degil yani sıkıntı yapmayin kendinize 🤭🤭😍😍