BirTim Fik ben girne üniversitesi Suat günsele gidiyordum ilk başta, ilgi alakadan memnun kalmadım, şuan lefkoşa etik hastanesine gidiyorum
theAna Fik pek gören olmuyor. Ben ilk çocuğumda yakın doğuda yaptırdım doktor çok ilgiliydi her şeyini tek tek gösterdi şuan fiyat nedir bilmiyorum ama bilen biri yazar inşallah 😅
Fik theAna 600 mü ne muayene en ucuz aramıştım hatırlamıyorum detaylı ultrason da bir 900 e bar radyoloji bölümü yapıyor birdr türkiyeden gelen var 1500 e şimdilik öğrendiklerimi 🤣
Fik paradise1509 içime sinen olmadı hiç burda ya 23+3 de yaparım dedim Türkiye’de yetişir 🙄 Türkiye de de radyoloji bakacak ama herkes çok önerdi ve mumnun rapor yazıyor renkli ultrason resmi veriyor yüzünü görmeden bırakmıyor bebeğin 🤭 ilgili anlatıyor herşeyi merak ettiğini cevaplıyor flan USB götürürsen bir sürü ultrason resmi atıyormuş 😃
paradise1509 Fik canım bende hiç memnun değilim ama burda doktor sıkıntı olduğu için mecbur gidiyoruz işte Türkiyedeki gibi imkanlar yok malesef((
Alizee Ben testlerimi BML de yaptırıyorum, ama doktorum Münür Şagı. İlk gebeliğimde Cahit’ti, onun hatası yüzünden bebeğimi kaybettim. Şimdi ki hamileliğimde ek olarak Türkiyeden 2 dr destek alıyorum.
Fik theAna 23 haftalıkken döneceğim Allah’ın izniyle bir yer bulmuştum yine radyoloji bölümü yapıyor ama herkes çok memnundu
BirTim theAna ben yaptırdığımda 1000 civarı bir rakamdı net hatırlamıyorum etikle arasında 300 tl fark ediyordu
BirTim theAna benim fikrim biraz daha fazla verip iyi cihazı olan bir yerde yaptırmanız tabii ki yine de sizin tercihiniz🙏
theAna BirTim yok iyi bir yermiş ablam da gitti baya fotoğraf vs atmış gidemezsem türkiyeye miracleye gideceğim muhtemelen zaten doğumda orda olacak