Fahriye1937 en güzeli evde sancın çoğalınca gitmelisin hastaneye Meryem ana otunu denedin mi her gün duş al hafif sıcak olsun

Peki mesela hastane uzaksa nasıl yapabiliriz (1 saat uzaklık)evde sancı bekleyip sonunda yetisemeyip arabada dogurmaktan çok korkuyorum

Tazeanne56 sancı sıklığınız çok sıklaşmadan yola çıkın bence hep söylenen bir deyim var 5 dakikada bire kadar diye ben olsam o kadar beklemezdim 1 saat az bir mesafe değil

Fahriye1937
      38+2yim geçen acile gittim kendi doktorum vardı şansıma 2cm açıklık var dedi eve gönderdi bugün de sahurdan beri ağrım var bekliyorum öyle ☺️ Allah herkesin yardımcısı olsun ❣️ sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲❣️

Fahriye1937 Korkutma amaçlı söylemiyorum arkadaşımın nişanı sabah ezanı gibi geldi akşam 5 e kadar gitmedi 6 da evin önünde ambulansın içinde doğum yaptı. 😅

Fahriye1937 ay bende çok korkuyorum evde doğurursam ama hemen açılmıyor bazılarında da durmuyor ben 38+3 ün 5 cm açıklığım. Var ama hastane 5 dk mesafede yetişirim inşallah

Fahriye1937 doktor suni öneriyor ama kabul etmedim kendi sancılarımı çekmek istiyorum dedim