Meleyke123 Selam kızlar, dün doktora gitdik usmye girdm cinsiyyeti için ben kız düşünüyordum erkek çıktı yinede çok mutluyum hiç fark etmez en önemlisi sağlıklı olduğunu duydum bana yeter o🥰 sizinki ne? Erkekmi? Kızmı?
BbabyMom Meleyke123 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ınsallah galıba bu sene erkek senesi benımkıde oğlan 👶🏻💙☺️☺️
Yenibirannee Meleyke123 sağlıkla kucağıniza alin 🌸 bende hafta gidicem bakalim 14 haftalik oluyoruz haftaya. Bi tahminde bulunur umarım 1 tane kızım var bu bebegimi de kız hissediyorum Allah biliyor ya kız istiyorum bu bebegimi de 🥰
Meleyke123 BbabyMom ya evet benim tanıdığım hamişlerin hepsi erkek bir kaçı hariç çoğunluk erkek ve İnşAllah sende bebişini sağlıklı qucağına alırsın canım💙🫶
Meleyke123 Yenibirannee ya İnşallah iyi ve sağlıklı bir bebek olur bende 12haftam gitdim çok eminlikle doktorum erkek dedi bende uyqulamada ismini Zeynep olarak kayıt yapıştım kız zan ediyordum amma kısmet🥰
Aysegulgnc Peki anneler hisseder diye bir şey var bu şehir efsanesi mi ben hamile olduğumu bilmiyordum rüyamda Akça pakça bir erkek bebek doğurdum sonra hamile olduğumu öğrendim yine rüyamda çocuğum vardı doğmuştu oda erkekti bende erkek hissediyorum sürekli konuşurken ağzımdan oğlum çıkıyor istemsiz
Meleyke123 Aysegulgnc ben hep kız çocuklarına hayranlık duyuyordum işte hamile kalınca hep qızım diye düşünüyordum hayallerimde falan ama son 1haftaydı erkek olduğuna şüphe ediyordum iç sesim erkek deyiyordu sürekli şüphe içindeydim ve erkek çıktı🥰