Rukiyeeliktarkan Merhaba benim sat tarihine göre 7 haftalık ama dün doktora gittiğimde 5 haftalık dedi kese böyle olup sağlıklı gebelik geçiren varmı
Nnzife Rukiyeeliktarkan ilk ay bende de bir garipti kana göre 5 haftalık çıktı aynı hafta utasonda doktor göremedi iki hafta sonra tekrar gittim 40 günlük daha dedi aslında 7 haftalık olması gerekiyordu 5 haftalık falan çıktı 3 aydan sonra kendi haftasını yakaladı
gokturkmom Rukiyeeliktarkan ilk haftalarda olabiliyor benimkide 1 hafta geriden geliyordu 20. Haftada yakaladı haftasını 32.haftadayiz iki hafta önden gidiyor şimdide😂
Rukiyeeliktarkan Nesrinsamet Rukiyeeliktarkan Bilmiyorum malum daha yeni olduğundan doktorun her olumsuz birşey demesini takıyoruz normalde adet dönemi 28 gün olarak hesaplıyorlar sanırım ama benimki 40 gün öyle olunca hesapladığımda 5 haftalık oluyor zaten doktora dediğimde olabilir olmayadabilir dedi haftaya kalp atışını görene kadar bişe diyemeyiz dedi bekleki bir hafta geçsin
Nesrinsamet Nnzife evet sonra haftasini yakaliyo diyolar bana yeni tarihten soyle dedi bende oyle yapiyorum valla ilerde ne olur bilmem