Meltem_goksenin Dniz47 öle öle kabul ediyorum ama mutluyum cidden😂 hiç bu kadar düşünmeden yememiştim hiçbir şeyi..çocuklar gbi şenim💃🏻💃🏻💃🏻😬
Baklava Yarin 30.haftaya giriyorum ve 13 kilo almişim of 😖 Herkes az az aliyo ben tır gibi oluyorum cok abartmadigim halde 😖 Zayif hamile kaldigim icin mi bilmiyorum ama doguma kacla giderim ben hic bilmiyorum 😭😱
Dniz47 Baklava verirsin canım dert etme 13 kilo çok degil hamilesin sonuçta bizde aldık dert etme kız moralini bozma bebişler geliyo daha ne olsun 😊😍💕
BeyzZaA YsmnNuh bende hem yiyorum hem oturuyorum 😂100 kilo olucam şimdiden 75 kiloyum 2 aylık hamileyim bide
YsmnNuh BeyzZaA bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilo nedir geri verilir. Sıkmayın canınızı kilolar ile
Taila 20 haftalık 10 kilo almışım İlk gebeliğimde toplam 30 kg aldım Bu ikinci bebişim bakalım kaç kg alıcaz toplamda..
Bisofiya Dniz47 17+3 teyim 2 kilo almışım, hiç kusmadım bulantım olmadı. Ama kendim zaten dombiktim 😂 83 kiloyla hamile kaldım, 2 kilo verdim, sonra geri almışım 😂 🤷🏻♀️
Dniz47 Bisofiya masallah canım hersey yollunda girdinde kilo önemli değil 😉 verirsin sora benimde kilolarım var Doğumdan sora iasallah 😂
Baklava Dniz47 doguma gidene kadar ne kadar daha alicam onu merak ediyorum asil 😅 Millet bu kilonun yarisiyla doguma gidiyor 😅 Ne kadarini verebilcem bakalim 😅
Bisofiya Dniz47 aynen öyle canım ya önemli olan sağlıkları gerçekten 😍 Sonrası hallolur Allah’ın izniyle 😍🤗
BeyzZaA YsmnNuh ben veremiyorum ya eşimde xs giyen bi adam olduğu için yanında iyice kötü durmak istemiyorum tabiki bebeğimizin sağlığı daha önemli