Sudennaz Kızlar27 hafta lık benimde kasıklarım aşırı ağırıyo vajinam çok acıyor ara ara oluyo vajinam ın iç tarafı sanki yara gibi tuvalet ihtiyacı duyuyorum duramıyorum yerimde sacımı ne bu gideyim i acil e
Kfiliz Sudennaz git tabıkı ne olur olmaz aklından çıksın ne varsa için rahatlar yerınde olsam giderim
Minigim38 Senay1 inşallah sağ salim kucağına alırsın 🤲 ciğer geliştirici vurulduysaniz 35 36. Haftada bile küveze girmeyen bebekler varmış doktorum öyle demişti 🤲
Yarenylmz Senay1 sürekli nst de sancım çıkıyodu yatış veriyodu doktor serumla sancıyı düşürüp eve yolluyodu 😅 38 haftadayım şu an gelen giden olmadı 🤣
Senay1 Yarenylmz benim süreli cıkıyor endol fitil verdiler onla durdurmaya çalıyorlar bakalım ama evdeyim hala devam doktor da pek ümitli konuşmadı
Aysegul160 Senay1 ben varım canım 26 haftalıkken yatırdılar beni 5 gün ciger gelistirme igneleri felan yaptılar şuan 36 haftalığım korkma içini hep rahat tut 😊
Susamtohumununannesi 1erkekkannesiiii merhaba geçmiş olsun hayırlı doğumlarınız olsun🙏 sizin tam olarak sorununuz neydi bizlere de umut olsun diye sormak istedim. Kısalık mo vardı açıklık mı? Benimde kısalık var yatıyorum ilaçlar vs bakalım direncez daha 27 haftalık olcak yarın. Acaba yatarken hep sola mı yattınız? Hep aynı pozisyonda yarınca belim çok ağrıyo ben düzde yatıyorum
Kfiliz Sena_nzrlr çok geçmiş olsun canım benım bol bol salavat getır hersey allahtan dua et bıl bol 😘 rabbım yardımcımız olsun
1erkekkannesiiii Susamtohumununannesi kendi kendine kanala girmişti bebek ve nst de sancım çıkmıştı canım. Yatış olarak doktorum sürekli sola yat dedi hep sol yattım