GamzeGneysu Merhaba 7 haftalık hamileyim Çarşamba günü kanamam oldu iki gün hastanede yattım sonra çıktım hala evde yatıyorum kahve rengi lekelenmem var ve aşırı karın ağrım var gece sancı ile uyandım benim gibi karın ağrısı olan var mı? Ne yapmam lazım ?
Elfn Kanama ya da lekelenmem yok ama bende 7 haftalık hamileyim karın ağrım hemen hemen her gün oluyor ayağımın altına sıcak su torbası koyup uzanıyorum biraz iyi geliyor sizde deneyebilirsiniz 😊
GamzeGneysu Elfn teşekkür ederim kanamam olduğu için biraz endişeliyim sanki heran düşücekmiş gibi geliyor.ayaga kalkmaya korkuyorum bide üzerine bu sancılar oldukça baya endişeleniyorum.
Busrabusra GamzeGneysu hamileligin o haftalarinda hafif agri normal ama agrinin siddeti artarsa bicak saplanir gibi seni iki büklüm edecek agrilar olursa doktora git
Elfn İnşallah sağsalim kavuşursunuz bebeğinize ama insan hep bir korku içerisinde oluyor gerçekten 9 ay boyunca 😳
GamzeGneysu Busrabusra dün gece öyle oldum baya şiddetliydi. Gaz sancısı olabilir mi diye düşündüm ilk başta daha önce hiç yaşamadığım için gaz sancısının nasıl olduğunu da bilmiyorum. Kendimi öyle avutarak uyumaya çalıştım.