Durubebegim semanur0456 aaa hiçte öyle deme bence tam zamanında anne oluyorsun🥰 Artık doğum hikayende etiketlersin beni 😁 Doğum şeklin bellimi?
semanur0456 Durubebegim teşekkür ederim kuzum 😘😘 evet canım plasenta aşağıda mecbur sezeryan olucam 😂 eğer kendimi iyi hisseder ve modum iyi olursa yazarım ve seni etiketlerim bu uygulamada konuşup sevdiğim tek insan🤣❤️😘
Durubebegim semanur0456 yaa canım benim teşekkür ederim inşallah kolay ve rahat bir doğum olur senin için😁🥰 Bende seni çok sevdim yaa valla çok samimi içten geldin bana❤️🧿
semanur0456 Durubebegim sende bana öyle geldin vallahi aslan burcuyum ben , sen ikizler aslan yada kova olabilir misin acaba ? 🤣🤣 en cok anlaştığım burclar
Ceromommm3 Durubebegim seni kim seviyor be yalancı momun yarısı bu karıya düşman inanmayın buna 🤣 Kaç kişi onun yüzünden orjinal. Hesaplarından atıldılar karı yedi bela semanur0456
Durubebegim Ceromommm3 ya bi git Allah aşkına sen yedi bela Hüsnü gibi olduğum her yere dadanıyorsun🤣🤣🤣
Muhkub Nedbur ücreti ne kadar olmuş Acaba bilgi verirmisinz. 4 yıl once doktorumdu oğlumu onda doğurdum şuan taşındım keşke yine ona gidebilsem.
nur34_ semanur0456 düşündüm ama acmakta istemedim 38 olduk surda iki hafta klmis nasil doktor hastane bulucm onu dusunuyrm ya
semanur0456 nur34_ normal de devlet mi özel mi takipliydin bu zamana kadar ? Niye canım aç isteyen istediğini sorar ❤️🤣
nur34_ semanur0456 ozel takipliym gittigim hastane eski konforsz bn gzl bi hastane istyrm doktorumn dogurtmasini istiyordum simdiye kadar oda sans meselsiyms oyuzden napim o hastanede daha🤭