semanur0456 Kızlar bu ikamette oturup memnun kaldığınız kadın doğum doktorları kimdir hangi hastaneye gidiyosunuz yazabilir misiniz ? 💜
beyzacmvrc semanur0456 buralarda degilim Sultangazi deyim ama medigold hastanesi ne gidiyodum gül yaman a memnunum gayet hemde uygun fiyatlı☺️
Mutlulukkk semanur0456 maddi durumunuz iyiyse nehir bayrama gidin derim. Rami hastanesinde.Ben paradan dolayi gidemiyorum.yoksa icimde kanaayan yaradir 😐
semanur0456 beyzacmvrc yok kuzum sultangazi uzak kalıyo ramide oturan biri için soruyorum🫶🏻 teşekkür ederim 🙏🏼
semanur0456 Mutlulukkk yaaa 🥹 sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza 🫶🏻 tamamdır söylerim ablam için sordum canm bakalm cok şükür iyi durumları 🌺😘
Mutlulukkk semanur0456 aminn sagolunn. Yaşini flan blmiorm malesef ama evet tecrubeli bayagi ve aşırı normal dogum destekcisi. Bi sansinizi deneyin inşaallah
semanur0456 Mutlulukkk evet canım cok teşekkür ederim söyledim bakalım bi denesin randevu için aradık randevuları full dolu 15 mayıs en erken 😄 baya iyi doktor demekki hastaları çokmuş ❤️
Mavinin_kadini Senuss bende ona gidiyorum bal küpü ya. O kadar tatlı biri ki. Her konuda çok yardımcı oluyor.
beyzacmvrc Seyyahfener ben 5 gün önce falan gittim 340 TL aldılar o kadar olmasına imkan yok. Detaylı ultrason bile Şubat’ta 600 TL ye uaptirdim ben. Sonra zam geldi tabi de
NeseY semanur0456 Küçükköy Bilge hastanesi Dr. Hatice Can’a gidiyorum bende ilgili güler yüzlü aklıma gelmeyen soruları bile kendisi anlatıyor çok memnunum 😊