Ftss578 MadameHappy34 35+4 herhangi bir sıkıntım yok ama dr nst yapabilirim dedi bende merak ettim farklı zamanlarda olabiliyor o zaman doktora göre
dmtturan Ftss578 32 ama kasılma ve gelişim takibi için kim duysa erken diyordu ama internette vs 32 haftada başlıyor yazıyor
Meltems53 Ftss578 bir şikayetim yoktu ama geçen girdim 32.haftada sanırım değişiyor doktora yada hastaneye göre.
ipekmom_ Ftss578 hayır canım normaldi herşey kasılmalarım vardı ama onun içinde serum verdi, nst de normaldı herşey, doğum haftası yakın olduğu için kontrol amaçlı girmiştim zaten
Mervenur_19 Ftss578 bende ilk nst ye bugün girdim 33+4 haftalık. Hiçbir kasılmam ağrım vs yoktu ama nst de bebekte sancı çıktı yatış verdi doktorum korkuyorum erken doğum olmasından çok erken daha 😔
zge13 Ftss578 31 in icinde ama nst uzmanı bu cihazlar için daha erken o yüzden bu kadar alabildik dedi 2 kere girdim doktora hüzünlü bakmasam 3 e de yollayacak gibiydi ama çocuk çoook döndü durdu hep elimde tutup baskı yapmak zorunda kaldım elim mosmor kalmıştı parmaklarıma kan yürümüştü
Bet1 Ftss578 ilk hamileliğimde 33+6 da girmiştim 34ten sonra alıyorlar. Şimdiki hamileliğimde doktor ultrosonda kasılma gördüğü için 18. Haftadan beri giriyorum 26 haftalık oldu şükür her gittiğimde girdim