B_48_A dilay_06 ay ben aksine üzülüyorum ayrılıcaz diye çünkü bu şekilde sadece bağı benimle ve içimdeyken onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum 💙💙
B_48_A dilay_06 uyku konusuna ben alıştım artık problem etmiyorum aksine hoşuma gidiyo beni kaldırması siz bebeği gönülsüz filanmı yaptınız çok bıkkın gibisiniz bu durumdan
dilay_06 B_48_A isteyerek ama kasıklarıma falan tekme yiyorum ondan bir de hormonlardan çok bezgin ve yılgın hissediyorum
B_48_A Zehra-12455 keşke ya akşıma gelince oturup ağlıyorum karnıma sarılıyorum keşke hep benimle kalsan diyorum bu gebelik beni iyice hassaslaştırdı zaten duygusal biriyimdir çıkartıp kucağıma verseler neden çıktı diye ağlarım valla 🥺🥺😂😂🙈🙈🙈
B_48_A dilay_06 her güzel şeyin birde kötü yanı vardır bunların geçici olduğunun farkına varıp anın tadını çıkarmalısın bence
Zehra-12455 B_48_A bende çok hassaslaştım vala her şeye ağlıyorum eşim karnımı sevmeyince bazen gene ağlıyorum 😂
B_48_A Zehra-12455 😂😂 ama gülüyolar sonra hamilelik çok değişik bir şey ya erkeklerin anlayabilmesi için aynı duyguyu tatmaları lazım oda zor😂😂😂