Tugbazcncckli Kızlar 6+2 oldum kasık ağrısı olurmuş yerleşme olur diyorlardı ama benim ağrım falan yok sİzlerde nasıl oldu?
Serraaa Dur cnm erken daha her hamılelık aynı değil bende ılk basta hamile oldugumu unutuyodum anlamıyordum bile
Tugbazcncckli Serraaa perşembe randevum var bakalm iple çekiyorum bi an önce gelsin o gün büsürü şey sorcam🤗😂😂😂🙃🙃
Tugbazcncckli Ecok bazen şüpheleniyorum düşürdüm mü diye :(( belirtilerim kayboluyo sanki arada midem bulanıyo gibi o kadar artık gögüz uçları hassas hala bide
Esmira101 Benmde 6da yoktu ohh rahatım demiştim şu an 8+4 1 haftadır felaket batma ve kasık ağrısı var hele hapşurdukça fln:)
Tugbazcncckli Esmira101 demekki bünyeye göre değişiyoruz ımm bazen çok iyim bi bakıyom nasl uykm geliyo nasıl midem bulanıyor ama sancım hiç olmadı demek ki vakti var hadi hayırlısı
Ecok Tugbazcncckli doktoruna sordun mu canim neden oluyor boyle diye belki de senin boyle hafif gececektir .
Tugbazcncckli Ecok perşembe randevu daha iki gün var :// ve ben durumumu merak ediyorum bayağa. kendimi iyi kötü her şeye hazırlıyorum neden böyle hsse kapıldm bilmiyorum.şuanda da midemde yanma var.
Ecok Tugbazcncckli sikma canini olmaz birsey dua et sadece persembeye birsey kalmadi umarim guzel rahatlatici haberler alirsin haberini bekliyorum olumlu dusun olumlu olsun.