-Ozlem58- Yeni hamileyken maden suyu ve azcik kola ve soğuk su içenler oldu mu ? Sürekli kusuyorum maden suyu rahatlatıyor içilmeli mı :)
Zeynepozcan -Ozlem58- sade maden suyunun bi zararı yok diye biliyorum Soğuk su da ancak size zararı olur boğaz ağrısı falan Kola da sıklıkla tüketilmemesi gerekiyor
Yazmelegi_ -Ozlem58- kola tüketilmemesi gereken bisey hani azıcık tan bişey olmaz bende canım çok isteyince azıcık içiyorum Soğuk su size zarar verir boğaz ağrısı vs Maden suyunun da zararı yok
-Ozlem58- İnanın arkadaşlar mide sesimden uyuyamiyorum :) yılların açlığı var :) sanki :) azcik yesemde cikariyorum midem de boş olunca soğuk şeyler istiyor canım :) zaten ben regl donemltinde de hep soğuk şeyler içerdim :) hiç çikolata yemezdim :) çok sağ olun arkadaşlar :)
Zeynepozcan -Ozlem58- kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama anladığım kadarıyla ilk haftalarındasın, bende ilk haftalarımda ılık su içemezdim hep soğuk içerdim yoksa bıraksalar günlerce su içmemiş olurdum ama kolayı önermiyorum çünkü gebelik dışında da zararlı
-Ozlem58- Allah bağışlasın 7haftalik olduk :) sürekli kusmak beni yıprattı ,bir de yemek yapamıyorum kokuyor her şey :) eşim oruçlu ,ben kusmakran tutamıyorum ki;)