Sem05 Kızlar adetime 4 gün varken ve üç gün varken test yaptım silik çizgi gördüm bugun 3gün var kan verdim beta 26.99 çıktı sizce nasıl ??
Zeynepozcan Sem05 gebelik görünüyor canım iki gün sonra tekrar kan ver iki katına artmış mı diye takip et ❤️
Kiraz53 Sem05 ilk test ile biseu söylemek imkansız Bi iki kere daha test yapt iki katı artış varsa güzeldir
BurcuArya35 Sem05 umarım sağlıkla artar canm beklenen adetin gecmesini bekleyerek yapsaydin keske canm böyle boşuna stres oluyor insan yükselecek mi vs kimyasal mi olacak diye dünya şey oluyor busefer
adatuna Betahcg 3-4-5-6-7…30-31-33 diye sıra sıra artan bir hormon tek bir değerden kimse iyi ya da kötü diyemez. Önemli olan artması.
Sem05 Asldmr23 hamilemisiniz şuan beta kaçla kaldınız aylardır bekliyordum şuan inanamıyorum ve korkuyorum
ikizprensesannesi @Sem05 Korkmayııın çok yeniii ve adetinizede daha varmış inşallah güzel güzel artar 🌸 Ben 19 ile öğrenmiştimmm🤦🏻♀️🥹
ikizprensesannesi @Asldmr23 Benimkisi tüp bebek bana 12. günde yap dediler ben 8. Günde yaptım daha sonra 4 gün bekledim artmıştı
ikizprensesannesi @Sem05 Ya ne güzel inşaallah çok çok güzelll artar değerleriniz dualarım sizinle🥹🤲🏻Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin🤲🏻