Ebru_20 anneoluyorm_ teşekkür ederim inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah 😘
Gokce35Z anneoluyorm_ Tam kaç kilo ile hamile kaldığımı bilmiyorum fakat 6+4 haftalıkken ilk doktor kontrolümde tartildigimda 58.8 çıkmıştım o yüzden 58.8 ile hamile kaldım şuan 28+0 dayım ve malesef 67.4 🤦
Turna44 anneoluyorm_ fıstık ezmesi tahin pekmez çok yiyorum. Bide fırınlarda satılan yağlı ekmekler var ya favorim bunlar☺️
Suheyla2 anneoluyorm_ 57 ile hamile kaldım 28haftalığım 62 olmuşum ama asıl şimdiden sonra gelir kilolar artık
Crnryyn01 anneoluyorm_ ilk hamileliğimde 57 ile başladım 79 la doğurdum. 7 aylık olduktan sonra 8 ve 9 da çok aldım. Aşırı çikolata yiyordum. Şu anda da hamileym 71-72 arası oynuyordum. 17+5 im daha hiç almadım
Aysenurkayaa23- Ben kiloyu saldığım dönemde hamile kaldım 😋 75 kg hamile kaldım şuan 13 hafta 78 olmuşum boyum uzun olduğu için sırıtmıyor Çok merak ediyorum kaç kiloyla doğuma gideceğim 🥺😍
Ezgikrkl anneoluyorm_ 56 ile hamile kalmıştım şuanda 68kiloyum 38+2yim toplamda 12 kilo almışım ☺️ Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲❣️