SaHil_Hayat Sila66 evet ya 😂 geçen bana da bi kadın bu nasıl hamilelik göbeğini nereye sakladın diyor nasıl mutlu oluyorum 😂😂olanda gitsin de çok zor verildi 😂😂
Sila66 SaHil_Hayat fit oluruz ya skdkfkk su hem sut yapıyor hem zayıflatıyor sıkılastırıcı jel arastırıp alıcam bı de 😂💜
SaHil_Hayat Sila66 işe yarar mı ki güzel bir şey bulursan söyle bari göbeğim kalırsa olmadı g5 e giderim diyorum bende en kötü
Alimenur anneoluyorm_ 29+1deyim 63le başlamıştım 56ya düştüm ilk trimesterde Şuan tok karnına yine 63 çıkıyorum Pke kilo aldım sayılmaz aldığımda çocuğa gidiyo elhamdülillah
nur_4434 Galiba en çok ben 🤧😂 72 ile hamile kaldım 36+3 haftadayım 92 kiloyum şuan 😁😁🥴🥴🥴🥺🥺 Oda yani son 1 buçuk aydır dikkat ettiğimden çok kilo almadım dikkat etmeseydim 100 olurdum heralde 😭😭😭
FatosNazim53 anneoluyorm_ 62 kiloyla hamile kaldım. İlk 5 ay kilo almadım 58 e düştüm. Şuan 37. Haftadayim. Arefe günü doğumum var. 61 kiloya çıkmışım. Kansizligim var.
Sengul-9798 anneoluyorm_ bende senin kilolar da hamile kaldım en son tartildigim da 16 haftalık filan dim ve 5 kilo almıştım şuan 23 haftalık olucam ve kaç kg yım bilmiyorum 😂