Neu Glsndvrn Niye mümkün olmasın? Ben de 66.8 ile hamile kaldım 21. Hafta bitti toplam 2.7 almışım. Karnım da çıktı, bebeğim de sağlıklı. Annenin var olan yağ depolarından alıyordur.
Glsndvrn Neu bilemiyorum ben de 🧐neyse de sağlıklı olsun bebişler gerisi mühim değil ama ben hiç denk gelmedim gebelik boyunca 2 yada 5 kilo alana😁 en az on kilo tüm süreç de
Tuceytuce Neu sınırlandırmadım dengeledim diyebilirim bir önceki güne göre o günlük yiyeceğimi belirledim
Ciiseemmm 62yle hamile kaldım 30 haftalığım 77 kiloyum 15 kg almışım Dikkat ediyorum ve hamilelik pilatesine gidiyorum yapçak bişey yok istemsiz alıyoruz kendim ve bebeğim sağlıklı olduğu sürece rakamlara takılmamaya çalışıyorum
Duygunur007 anneoluyorm_ 102 kiloydum hamile kaldığımda 88 kiloya düştüm şimdi 29+3 ten 94 kiloyla devam ediyoruz 😂
Sevde96 Duygunur007 Bulantılardan dolayı mı verdiniz? Yeni diyete baslamıştım ki hamile olduğumu ögrendim. 4 haftalığım henüz, 97 kiloyum. Acaba diyetisyenden aldığım eski diyet listelerimi uygulasam zararlı olur mu bilemedim😕
ikimelekannesi28 mervee19_ ben kendim sordum ilk doğumla bu doğum arası fazla yakın olduğu için kilon çokta önemli değil. Rahat şekilde dogurursun dedi 85/90 kiloyu geçmemeye dikkat etmemi uyardı o kadar ama ilk dogumunuzca kilo fazla takınmayin derim. 86 ile doğum yaptım doktorların aksine çokta rahat doğurdum 😊 hayırlı doğumlarımiz olsun inşallah
mervee19_ ikimelekannesi28 aminn inşallah doktorum da bana hamillegim.boyunca 15 kilo kadar al dedi daha fazla alırsan bebeğe gitmiyor zaten zararı sana demişti 60 kilo ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum 23 haftaligim bende sırf doktor dedi diye dikkat etmeye çalışıyorum
Gizomo 58 kilo ile hamiş kaldım ne kadar doğuma giderim bilemiyorum benim şu an ki kilo verilmiş halim 82 den ddiyet ile spor derken bir yıl uğraştım 😍
Gunay_14_18 anneoluyorm_ 25 hafta oldum 72 le hamile qaldim 79 kiloyum ama odemim cok fazla yeni yemekden kilo almadin ))
saccharin 62 kg ile hamile kaldim 37 hafta bitti .38+2de planli 2. Sezaryenimi olucam, 79 kiloyum 80 ile bitiricem heralde😅 Ilk hamileligimde de 22 kg almistim hepsini verip ustune plates ile kas bile yapmistim, yine ayni sekilde veririm diye umut ediyorum🙃