2prensesannesiiii Pelinss bio oil kullanıyorum canım 33 haftalık oldum çatlat yok ama kimisine yaramıyor ne kullansa o yüzden birazda genetik
Snglchnayz Pelinss ben hindistan cevizi yağı kullandım hiçbiryerim çatlamadı ilk doğumumda şuan ikincıye hamileyim yine aynısını kullanıyorum🤗
catandgirlmom Pelinss doktorum mustela vermişti hiç çatlağım olmamıştı krem formunda ürün hemen emiliyor, ben yine de daha karı yoğun yağ formu istedim olurda çatlak olmasın diye badger tercih ettim 33 haftayız karnım kocaman ve hiç çatlak yok şükür 😊
Nurcangulpideci @Pelinss 34+2 olduk hic catlagim yok başından beri lierac kullanıyorum düzenli olarak bi de bol su cok önemli 🌸
elifcinar27 PrensinAnnesi61 Ben orjinal olsun diye gratisten almıştım özellikle de sormuştum internete güvenemedim
Ebrarkubra Pelinss ilk gebeligimde herhangibir şey kullanmadım ama zamanla ciltte kilo alımına ve kuruluğa karsilik kaşıntılar başladığında doktor tavsiyesiyle bepanthol vucut losyonu kullandim göze çarpan bi catlagim oluşmadı çok şükür faydası oldu…
Lilinin-dunyasi Pelinss mamaaura isminde bir krem bence çok etkili asla kaşıntı bırakmıyor önceden oluşan catlaga da iyi geliyor ayrıca kullanmana rağmen çatlak oluşursa para iadesi de yapıyorlar
alleeyk Aktarlarda satılan kakao yağının sabunlaştırılmış gibi kıvamı oluyor onu aldım kullanıyorum elimin ısısıyla eriyor ve kreme dönüşüyor
Haptepsut Pelinss ev yapımı kantaron yağı kullandım sürecin en başından beri çatlaklarım yok denecek kadar az
Betuluyar1 Bio Oil kullandım farklı bir sürü E vitamini içerikli yağ kullandım 7. ayıma kadar çatlağım olmadı çok da su tükettim fakat 8. Ay itibariyle karnım yanlarım basenlerim bacaklarımda çatlaklarım oldu belki de söylendiği gibi genetik faktörler de çok etkili 🥺
TubaEraslan Mona- aynen öyle bio oili ben 14.hafta başladım karnım çıkmadam 31 e kadar çatlak yoktu. 32 girmemle çatlaklsr birer birer çıktı 😭😭😭😭 şuam 36 yım daha ne kadar çıkar bilmiyorum ama çıktı diye bırakmadım hâlâ sürüyorım en azından çatlak tedavisi olarak iyi gelir belki
Mona- TubaEraslan üzerinde 8 haftada çatlak onarımı yazıyor gece gündüz sürmek gerekiyormuş . Doğum sonrası da kullanmayı düşünüyorum inşallah hiç oluşmaz
TubaEraslan Mona- evet bende o yüzden çatlamasına ramen devam ediyorum tedavi etsin diye ama gündüz unutuyom gece sürüyom hep
Love13 İmkanı olan için bunu tavsiye ederim aşırı bir nemli tutma özelliği var biraz küçük vazelinsi bir yapıda ama aşırı iyi 👍🏼