Ecearel2022 ikiprensannesi__ bende şuan 2 aylık hamileyim oğlum 13 aylık hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum oğlumda ise 3. Haftadan doğuma kadar hep baygınlık vardı kanama vardı kusma vardı hele mide yanması ama bu bebekte kanama Bİle olmadı ki çok ağır işler yaptığım halde
xbebegimx ikiprensannesi__ ilkinde su bile icemiyordum yemek yemeyi gectim😊 bunda da bulanti mide agrisi zorluyor ama hafifledi şukur🩷 saglikla gelsin minislerimiz🤲🫶
Melekg İlkinde prenses gibiydim doğurana kadar gık demedim şimdi berbatım 36 dayım bitsin Die dua ediyorum
ikiprensannesi__ Kiraz53 kimi insanlarda öyle benimde kuzenim var 4 kere hamile kaldı hepsinde aynıydı çok zor geciyordu
Kiraz53 ikiprensannesi__ ikiside bal dök yala cinsinden geçiyor Bi tek bu gebeligimde kollarım uyuşuyor geceleri pek uyuyamiyorum harici çok şükür bal dök yala yani 😆
Turna44 ikiprensannesi__ ben 10 yıl aradan sonra 3. Gebelik olunca baya zor valla yada etki ediyor sanki ☺️
Cekilmezbirkiz ikiprensannesi__ ilkinde anlamıyorsun da 2. Gerçekten zor oluyormuş hele de 5 yıl ara verince hayırlısı bakalım
ikiprensannesi__ Cekilmezbirkiz benim içinde tam tersi ilki çok zordu ama ikinci hamilelik daha kolay oldu bende 5.5 yıl ara verdim ama çok daha iyiyim şükür ki 🙂
Aysemhmt Sahradmla bencede 😊 2 oğluma hamileyken hiç bı kadar uyımadım sürekli uyuyorum halsizim diğerleri çok rahat geçti canlıydım