Zeyna66 Hanımlar yarın nasipse 37 haftalık olcaz bebeğin doğum kanalında olduğunu nasıl anlarız. Ben bebeğimin ayaklarını yukarda diğer kısımlarını sağ tarafimda yan hissediyorum. Yanılıyor muyum . Bana yardımcı olur musunuz nasıl bu işler ilk gebelik
Derya0-7 Zeyna66 bende o şekilde hissediyorum 36+1. Henüz girmedi kanala diye düşünüyorum ama sanırım biz anlayamayız. Belki kanaldalar 🤷♀️ ☺️
Zeyna66 Derya0-7 belki de 37 hafta kanal için son deniliyor. Girmese doğum pozisyonuna sezeryan olunuyo deniliyor ve bunu istemiyor um
Besossi Zeyna66 hayir kesinlikle hastaneye yatis yapildiginda son bakildiginda dönen bebekler bile var sakın kendinizi oyle atapte etmeyin olur mu
Besossi Zeyna66 ne kadar olumsuz yorumlar doğum hikayeleri okursanız o kadar etkilenirsiniz:) hersey yolunda gitsede değişecek mutlaka bisey çıkar siz kendinizi elbetki hep pozitife yorun lütfen bende bu sekilde düşünüyordum artık bıraktım korkumuzun heyecanımızi bastırmasına izin vermemeliyiz çünkü her doğum özel ve kişisel ❤️
Luna17 36+3te gitmiştim kontrole , baş aşağıda oldugunu söyledi ama döner mi sonradan bilmiyorum, ara ara kasık agrısı ve bel-sırt agrısı yaşıyorum. Benımde ilk hamileliğim bu arada oldukca acemiyim :))