Naznaz123 30+3 haftalık gebeyim gece içime bir kurt düştü normalde pazartesi günü gidecektim her neyse gittim doktora benim bebiş 1 hafta gerideymiş ve kgsu 1400 😔 ne yapacağım ve okadar su içmeme rağmen doktor yeterli değil dedi
Syma_07 Naznaz123 valla ben kilo şeyine hiç inanmıyorum pazartesi gittin 620 gram dedi Çarşamba gittim 730 dedi Perşembe gittim 900 gram dedi çok saçma kilosu için asla sıkıntı yapma bence saglikliysa sorun yok umarım haftasıyla uyumludur 😌
Tugce1506 Naznaz123 canım bebeğin suyu az ise havuç suyu içmeni tavsiye ederim. Bebeğin kilosu için kaşar peynir yumurta ceviz muz tereyağ bunlar çok faydalı ben bunları normalde de sevdiğim için benim bebek 2 hafta önde gidiyordu kilosu 1 haftaya indirdim dikkat ederek 😀
SilaTR Naznaz123 2 haftaya kadar geride ya da ileride olmasi normal kabul ediliyor. Suyunda mi az dedi o yüzden mi gerideymis eğer öyleyse bol bol havuç ye şifa olsun inşallah
Tbsra95 Naznaz123 su içme ile alakalı değil ama suyu azsa erken doğum oluyo genel de su cok önemli kilo almasını engelleyebilir ondan azdır kilosu bebeğin suyunu ne atırır bilmiyorum ama meyve muz ceviz bunlar kilo almasına yardımcı olur
Irane Naznaz123 Bunun icin kendini uzme benim bebegimdede 2 hafta gerileme vardi toktorum gobegime iyne tavsiyye etdi yapdim duzeldi