minik18 Kızlar 33 haftaligim gece uyandığımda kendimi sırtüstü uyur şekilde buluyorum hemen dönüyorum ama bi zararı olurmu acabaa
Kaderyas0327 minik18 olmaz canım ama dikkat et sen yine de çünkü sırt üstü yatınca kordon boynuna dolanabiliyormuş minnaklarımızın
Marygur minik18 17 haftalığım nerdeyse hep öyle uyuyorum ama ayaklarım kendime çekik biçimde. Soluma asla yatamıyorum ağrım oluyo sağ ve sırt üstü hep😔
Sevilmesebebi minik18 bende aynı durumdayım canım sağa yada sola yatarak uyuyorum bi bakıyorum sırtüstüyüm
Maviii minik18 bende bir kaç gündür aynı şekilde uyanıyorum dönüyorum hemen tabi ama, rahatsız olsak uyuyamayız değil mi? doktorlar öyle diyordu en azından 😊
Feridegul Hamileyken kordon dolandigini biz nasıl anlayabiliriz acaba bilen var mi çünkü bende genelde öyle uzanırım ve yatarım bilmeden yani ve kontrollerim arasi hep 1 ay oluyor bu 1 aylık süreçte nereden bilicem ben dolanmışsa:( Allah korusun
zlemAbbasiTun Feridegul bende 34 haftalık hamileyim cnm benimde 3 haftadır kordonu dolanmış doktor eger bebek hareket etmezse hemen gel demişti 2 saate on kere oynaması gerekiyomuş çok şükür allaha hareket ediyor etmediği zman tatlı birşeyler yiyiyorum oynadığından emin olmak için bazen uzun süre uyuyor olabilir
Melhaercan minik18 onu bende çok yaşıyorum hemen soluma dönüyorum ama uykuya dqlincaya kadar saatler geçiyor çünkü haraketini hissetmeden uyuyamiyorum
Feridegul Rabbim korusun ya son aylarda insan daha bir evhamlı.oluyor zaten dikkat etmek lazım. Hareketlerini falan saymak lazım. Hepimiz sağ salim kucağımiza aliriz inşallah 🙇♀️