SilaTR karan211 daha çok yeni var tabii ki hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 2 günde bir artışını takip ederler değer 1000-3000 arasına ulaştığında keseye bakarlar
karan211 Zeynepozcan Busraakay_26 minnakkraker SilaTR Hatice_123456 tazemommyy l minikmucizeemaak prensim660 CeydaST Mucizebebek2 Minikomamy l Tbsra95 Busraakay_26 262223-- Yazmelegi_ Kullanici4141 Kızlar bugün kan verdim betam 600 çıktı doktor sağlıklı ilerliyor dedi bir kaç haftaya keseyi görecem
Busraakay_26 karan211 çok düşük sayılarla hamile kalan var ama iki günde 2 karı olduğunu görmeniz lazım
karan211 Busraakay_26 2 gün sonra tekrar kan vermeye giderim o zmn.. aslında kaç defa test yaptım evde hayalet çizgi vardı kan vereyim dedim 55 çıktı doktor olabilir de olamaya bilirde dedi.
minikmucizeemaak karan211 Ben 12.58 le öğrendim canım hayırlı olsun önemli olan 2 günde 2 kat artmış olması bugün kan verdiysen pazartesi bidaha ver sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişlere ❤️
Busraakay_26 karan211 işte canım takip etmen gerekiyor inşallah sağlıklı bir şekilde annesine tutunur 🌸
karan211 SilaTR bizim buradaki devlet doktorları çok üstünde durmyr bna 10 gün sonra gel dedi gebelik varda diyemem yokta diyemem dedi o yüzden şüpheye düştüm. umarım vardır 😊😊
karan211 minikmucizeemaak baktırcam canım.❤️ Amin . İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi.🙈 Deprem bölgelerinden birinde yaşyrm. olursa bu çok iyi gelecek zor günler yaşadık.