Daphnee Kızlar 14 Nisan için gün aldık sezaryen doğum olacak çok heyecanlıyım aynı zamanda korkuyorum da sizde durumlar nasıl
Bet1 Daphnee sağlıkla al kucağına inşallah 🤲🏻💚 kaçıncı sezeryan hangi haftadasin kaçıncı haftaya gün verdiler
CeydaST Daphnee ben daha 30+3 teyim doğum şekli VS belirlenmedi. Korkunun heyecanını bastırmasına izin verme. Geçen Bi hikaye okudum sezaryen olmuş ve acı eşiğim düşük biriyim diyordu hiç korkulacak bir şey yok diyordu. Herkesin doğum hikayesi farklı tabi ama güzele odaklan 😍 öyle ya da böyle o doğum olacak nasılsa. Sağ salim sağlıcakla kucağına al inşallah minnoşunu 🥰
Daphnee CeydaST teşekkür ederim 😇 inşallah her şey çok güzel olur benim de acı eşiğim çok düşük ama sonucu çok güzel olacak diye teselli ediyorum kendimi siz de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
papatyakokusu Lütfen motive edelim kendimizi Allah ın izniyle biticek ve sağsalım bebeğiniz ve siz o hastaneden güzelce çıktığınızı hayal edin ben öyle yapıyorum rabbim kolaylık veriyor inşalah hepimiz sağlıkla sıhatle bebişlerimizle evlerimize döneriz Amin
Daphnee papatyakokusu sonunda kızıma kavuşacağım için çok mutluyum kendimi öyle motive ediyorum ister istemez korku da oluyor ama güzel olacağına inanıyorum amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 😇🥰