Svgi06 Merhaba kızlar şehir hastanesinde sezeryan doğum yapanlar anlata bilirmi tecrübelerini odalar tekmi çiftmi kaçgün kalıyoruz dikişler estetikmi alınıyormu ?
Bet1 Svgi06 bende orda sezeryan olucam ikinci sezeryanim olacak cevap vericek olanlar acaba kaçıncı haftanizda ikinci sezeryan için gün verdiler?
CayGetireyimMi Svgi06 devlet hastanelerinin hepsi üni hastanesi hariç ankarada estetik dikiş yapmıyor bunu biliyirum canım. Ama başka bilgim yok.
Svgi06 İlk doğumum da sezeryan ikincide sezeryan devlet olduğu için korkuyor insan çok fazla pratisyen hekim var umarım güzel geçer
Mirayxmiray CayGetireyimMi estetik dikiş dediğimiz ip olmayan. Zamanla kaybolan sizin görmediğiniz eriyen. Normal dikiş ise ip var. İp alınıyor. Hastanelerde yapılmıyor demişsiniz ama artık çocuğu devlet hastanesinde estetik dikiş yapılıyor. Hastanede çalışıyorum bu arada.
CayGetireyimMi Mirayxmiray dikişler gayet iyi biliyorum. Ankarada devlette yapılmıyor. Üni hast ve ozeller yapıyor. Ben diksii bilmiyorum demedimki? Hastanede çalışmanız Bi seh ofade etmiyor ANKARA DA devlette estetik dikiş yapılmıyor.