Gebeysek1 Gözleri ten rengi falan bana benzesin. Huyu ortaklaşa olabilir. Benimde kendimde memnun olmadığım huylar var. 😂
arirangg Gebeysek1 Bebeğim erkek ve bir erkek olarak huyu babasına benzesin. İnşallah babasına benzer🥰❤️
Sila66 Gebeysek1 esım beyaz tenlı ben bugdayım ten esıme ceksın 😂 gozlerı de yesıl esımın gozlerı de ceksın😂 burnu yuz sekl dudagı fızıgı bana ceksın 😂 huyu ıkımıze😂😂💜
BuseVeMinikleri Gebeysek1 oğlum resmen benim kopyam 😂 kumral tenli kumral saçlı gözleri kahverengi yüzünün her hattı ben 😂 yani bu seferde babasına benzesin istiyorum eşim sarışın mavi gözlü 🫠 oğlumda da gözleri benzesin istemiştim 🫠
Yenibirannee Gebeysek1 19 aylik kizim var bildiğiniz kocami doğurdum görüşünüz ve huy olarak tamamen babasi 🤣 insallah karnimdaki bana benzer ama hic sanmiyorum buda babasina benzicek gibi hissediyorum
Gebeysek1 Deletedmom_116 benimki sinirini eşimden almasın, benim kadar da içine atmasın orta Bi şey olsuun
Deletedmom_116 Gebeysek1 Haha sınırı ne benden ne eşimden almasın çok fena bişey olur😂😂ben içime atmam o konuda rahattım inadinida almasın benden Babası kadarda yakışıklı olmasın kıskanırım ikinciyi kaldırmaz vücudum😂😂
Gebeysek1 Yenibirannee bizim oralarda büyükler çocuk kocaya benzerse , demekki anne kocasına çok aşık derler 🫠
AdaKaranfili Gebeysek1 14 aylık kızım babasının kopyası. Sanki kocamı dogurmusum.bir kız çocuğu anca bu kadar benzer babasına . Bana bənzəyən tek bir tarafi bile yok.aslinda esimle de bizi benzetirler sima olarak😊 bakalım ikinci kızım kime benziycek
Eemoom Gebeysek1 benimki ilk doğdu aynıııı babasına benziyordu. Biraz büyüdü bana döndü. Bana benziyordu. Şimdi 4 aylık bana benzemiyor sanırım. Annem falan babasına daha çok benziyor diyor. Ara sıra da kaynanama benzetiyorlar 😏 ama huyu aynı ben gibi 🤣
designermoms Gebeysek1 ben ten rengi gözleri saçları hep eşime benzesin istiyorum yanaklarıyla gamzesini benden alsın 😂 huy olarak da ben çok sinirliyim eşim çok sakin onun sakinliğini alsın benden biraz inat alabilir ama çok olmasın 😂😂 hareketliliği de bana benzesin 😂😂
Biroglanannesiii Bebeğim aynı bana benzedi 😂😂 Benim gözlerim de çekiklik vardır oğlumun gözleri de çekik çekik Derdim kirpikleri babasına çeksin diye çekti maşallah uzun kirpikleri oldu çekik gözlerinin arasında kirpikleri ile bana bakıyor teni de beyaz oda bana çekti 😂😂
mylittlebabym Ben eşime benzesin istedim, bana benzedi.🙈 Ama kumrallığı babası, ben esmerim. Gözleri de ela olacak gibi, eğer olursa güzel bir ortaya karışık olur yavrum 🙈
ipekmom_ Gebeysek1 hep eşime benzesin diye dua ettim, insanın hayattaki en sevdiği kişiden bitane daha olması kadar güzel ne olabilir ki 😌 birde onu beraber yaptıysanızz 😍 Kontrollerde hep babasına benzettiler şuana kadar ama bakalım cuma günü Allahın izniyle kavuşacağız o zaman anlicaz gerçeği 😇😇
nur34_ ipekmom_ bnde hep esim olursa karakteri annem gibi olsun derdim allah kabul etmis gercekten annem gibi🥹
nur34_ Gebeysek1 guzelligini esimden alabilir ama huyu almasin esim laf sokmayi pek beceremiyor laf sokuldugu halde bnde kizimin gercekten hadsize had bildiren cinsten olmasini kendini asla ezdirmemesni istiyorum bunun icinde herseyi yaparim bana benzeyebilir bu konuda ama istemiyorum kendine has olsun bnde bu kvama biraz kafaya vurula vurula geldim soyliceklrm bukadar😁
Zehross03 Eşime benzesinnnn diye dua ediyorum gözleri renkli bana benzerse ayvayı yedk burun estetiği göz bozukluğu vsvs 🤣🤣🤣🤣